Furnizori bujori

geodezia

Well-Known Member
bujor

hi hi hi hi hi hi nu zice de 2 ori ca doar ce terminaram cu comenzile alea 2 si ne tentezi cu alta ...
 

geodezia

Well-Known Member
bujor

da poate gasiti cu ceva mai multe varietati si mai ieftini un pic eu as vrea unul arbustiv daca se poate potocaliu . am inteles ca winks se cheama
 

fixpix

Active Member
geodezia a spus:
daca gresesc sa fie stres
aduce cineva de la ungaria bujori stufuricioasa sper sa fie acelasi lucru cu arbustivi
Geodezia, Bravos...ai creat o noua categorie! :rofl: :rofl: :rofl:
suffruticosa
Si da.... asta e denumirea latineasca pt. cei arbustivi.

Dar MARE GRIJA cu bujorii astia... daca sunt crescuti direct in pamant si apoi scosi pentru a fi pusi in ghivece s-ar putea sa nu reziste mult. Inainte sa dai atatia bani pe ei (si nu sunt ieftini) intreaba mai intai unde si cum au fost crescuti.
Multe plante cand sunt mutate ti se pare ca o duc bine pentru ca au muguri, dau frunze, etc dar de fapt astea sunt ultimele resurse inainte de deces.
Cum patesti cu un lastar, il pui la inradacinat, da frunzulite si apoi iti moare si te intrebi "tocmai acuma, cand a inceput sa miste?"
 

veretregn

Active Member
Am fost astăzi la un magazin de grădinărit aici. Aveau promoție la bujorii arbustivi. 12 euro bucata. unii dintre ei erau înfloriți , alții cu boboci alții nimic. știam că sunteți în căutare de bujori așa că am făcut fotografii. la etichete...

dacă se oferă cineva din deva sau bucurești să participe aș putea sămă ocup de o comandă comună. având în vedere că centrul este la 80 de km depărtare... nu pot să merg zilnic și să verific ceea ce mai au pe stoc.

linkul mai jos spre galeria foto. scuze pentru calitate sunt cu gsm-ul făcute.
http://postimage.org/gallery/78g431s/

mai jos este un site pe care veți găsi varietățile...

http://www.hezespring.com/tree.html
 

celebrity

New Member
Da, eu am comandat de la peonynursery.com si am fost foarte multumita. Mi-au trimis rapid comanda si aveau muguri frumosi. Sper acum sa si rasara. Nici eu nu aveam cont la paypal, dar a durat foarte putin sa mi-l fac. Mai aveam niste adrese de la firme care livreaza bujori, cu oferta mai bogata, dar sunt pe calculatorul de acasa. Poate intru mai pe seara si le trimit. Dar eu doar de la astia am comandat si doar pe ei ii pot recomanda.
Servus Mali_ am verificat si eu acel website dar ei zic ca transportul (azi 02 Aug 2014) este 50$??? Atat a fost si cand ai comandat tu?
 

geodezia

Well-Known Member
si la Maria sunt frumosi foarte frumosi am adunat destui cres ca am 12 pina acum anul asta voi avea floricele la ei ca deja au mot
 

geodezia

Well-Known Member
ete asa ne iei mintile
na nu vad preturi incercsai sa pun in cos si trebuie sa iti deschizi cont la ei
frumosi dar ciudat ca mai au la vinzare
asta la toamna ca sa ne iesim din minti
pe mine doar 3 m-ar interesa ca in rest am cam facut plinul
 
Sus