Furnizor plante si seminte diverse polonez

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
dyayzh a spus:
Eu sigur vreau aceasta
STORCZYK GRUNTOWY HABENARIA RADIATA "BIA£Y KOLIBER"
In rest mai studiez :)
Dya, da si tu un link ca habar n-am ce e ceea ce vrei.
voi ganditi-va cam ce ati vrea si eu vad in seara asta daca livreaza in Ro sau cum am putea proceda cu comanda.
 

carla

Active Member
Vreau si eu vreo 2-3 bujori, irisi, hemerocalis si phlox (ati vazut ce soiuri au? :eek: o nebunie). Preturile sunt prea mici ca sa fie adevarate, dar la banii astia imi asum riscul de a le vedea inflorite peste mai multi ani :mrgreen:
 

anette_b

Member
clematite nu cred ca au sau nu am gasit eu... :? din ce au sigur , eu as vrea heliotrop , la 3,59 . sper ca e planta , nu plic de seminte.
si niste bulbi de frezii . si ma mai gandesc.
 
carla a spus:
Vreau si eu vreo 2-3 bujori, irisi, hemerocalis si phlox (ati vazut ce soiuri au? :eek: o nebunie). Preturile sunt prea mici ca sa fie adevarate, dar la banii astia imi asum riscul de a le vedea inflorite peste mai multi ani :mrgreen:
Phlox-ul nu l-am gasit :(
 

adite

Active Member
Eu am ale cateva produse si, in cosul de cumparaturi am vazut ca, la fiecare produs, se aplica o reducere de 3-5%.
 

nick1971

Active Member
la termeni google mi-a dat asta:
Al II-lea. Executarea contractului primul Condiţie a contractului este de a furniza un număr de telefon, care permite verificarea fiabilităţii angajat de ordine noastre. După adoptarea a contractului vânzătorului să-l confirme prin telefon sau e-mail. Shop pot refuza un ordin, a căror fiabilitate nu au putut fi confirmate. Al doilea În momentul în care confirmarea de telefon sau adresa de e-mail de comandă de către vânzător este, de asemenea, o oportunitate de a corecta orice informaţii incorecte cu caracter personal având în vedere sau pentru a face în mod eronat. Modificare ulterioară a contractului poate fi dificil, deoarece din momentul de confirmarea comenzii de către vânzător, este îndreptată să pună în aplicare şi de mărfuri pot fi pe cale de a clientului. Cu toate acestea, personalul de magazin se va face toate eforturile pentru a asigura că în orice moment, chiar şi după încheierea contractului de cumpărare - vânzare, prin care se dispune schimbarea pentru a permite livrarea de date, şi (până la expedierea unui lot) să modifice conţinutul contractului, inclusiv demisia de către Cumpărător de cumpărare (se retrage din acordului). Terţă În cazuri justificate, Shop îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă, reducând cererea de plată sau în avans. 4a Durata contractului constă în a perioadei pentru a trimite bunuri şi timpul necesar pentru a livra lotul la client gata. Aceasta depinde de metoda aleasă de livrare de bunuri, de la 1 la 14 zile lucrătoare. Cincea Livrare prin poştă (e-mail prioritate) este de la 1 la 2 zile lucrătoare de la trimiterea mărfurilor, şi trimise prin curier lot ajunge la destinaţie a doua zi după publicare. În cazul absenţei temporare a mărfurilor comandate în vînzare de livrare poate dura mai mult. Într-un astfel de caz, clientul este întotdeauna informat prin e-mail sau prin telefon, imediat dupa plasarea comenzii. 6a Condiţii de comenzi neobişnuite sunt întotdeauna determinate cu clientul individual. 7a Produsele comandate sunt livrate prin poşta poloneză. Cumpărătorul plăteşte pentru livrare este, în conformitate cu Lista de preţuri curente polonez-mail. Pentru achiziţiile în valoare totală de peste 150 de livrare PLN este gratuită! opta Conform reglementărilor, vom vinde doar în limba polonă. Condiţii pentru vânzarea cu amănuntul şi transport în străinătate sunt negociate individual cu fiecare client. Nouă Pentru achiziţiile în magazin pot plăti numai în contul bancar. Numărul de cont este dat la client după comandă. Mărfurile sunt expediate după primirea sumei de proiectul de lege.
 
Sus