Multumim, Anna!sannamaria a spus:am primit raspuns![]()
a spus ca exact o sa ne spuna dupa inflorire ce ne da ,la inceputul lui iunie .
mi-a promis ca o sa avem prioritate ,prima data ne da noua si dupa aia daca mai ramane da si la atii![]()
sannamaria a spus:am primit raspuns![]()
a spus ca exact o sa ne spuna dupa inflorire ce ne da ,la inceputul lui iunie .
mi-a promis ca o sa avem prioritate ,prima data ne da noua si dupa aia daca mai ramane da si la atii![]()
Ba sa fie, ba sa fieadrianam a spus:Multumin, Annamaria!![]()
![]()
Mai caut si eu dupa irisi remontanti si imi pun si eu listuta mea, sper sa nu fie prea lunga!
Pai si umbli cu lanterna prin gradina la miezul noptii ca sa le vezi florile? :? Bine ca nu am comandat, la mine inseamna ca nu ii vedeam infloriti, am un teren situat la capatul orasului unde nu prea merg asa, nitam-nisam noaptea.laural a spus:![]()
Da da infloreasc pe sustache doar noaptea si cei care sufera de boala asta , iriscusita acuta ( cum zice Ninapopa ), umbla ca somnambulii sa-i gaseasca cu orice pret
![]()
![]()
![]()
LadyBug a spus:[
Pai si umbli cu lanterna prin gradina la miezul noptii ca sa le vezi florile? :? Bine ca nu am comandat, la mine inseamna ca nu ii vedeam infloriti, am un teren situat la capatul orasului unde nu prea merg asa, nitam-nisam noaptea.
Laura, am ras cu lacrimilaural a spus:umbla ca somnambulii sa-i gaseasca cu orice pret![]()
![]()
![]()