sevastregeanina a spus:Fratilor,am privit pozele de cateva ori ,m-am uitat f atenta la data,am zic sigur ca am halucinatii,voi in ce tara traiti?Eu am cativa ghiocei infloriti,lalelele si narcisele de abia scot capul din pamant ,mai avem putina zapada iar voi veniti cu asemenea minunatii.Chiar nu va ganditi si la cei oropsiti ,ca mine,din sud-est, unde a fost zapada cat casa?![]()
![]()
![]()
akhalteke a spus:Harnice floricelele la Romania! Si foarte frumoase! La noi ploua destul de mult si crocusii abia au reusit sa se deschida mai bine intr-o zi. Narcisele mele acum se straduiesc si ele. Dupa cum ma asteptam, floricelele difera putin fata de imaginea de pe pachet: crocusi am doar mov, galbeni nu, narcisele sunt toate galbene desi trebuiau sa fie si albe, iar cateva lalele au frunze variegate, ceea ce nu ma deranjeaza. Oricum sunt multumita, caci cheltuiala a fost minima. Dupa culoarea bobocilor, zambilele par sa fie ce trebuie. Doua lalele nu au binevoit sa rasara. Inca. S-ar putea sa fie mai intarziate.