Sa stii ca din cauza ca forsytia nu miroase am cumparat abeliophyllum de la polonezi,eClematis.Daca si la albine le va place nectarul florilor atunci am facut o investitie buna!Azi ploua puternic si harnicutele nu au iesit la zbor!Roxana Peled a spus:Mai sa fie! Nu-mi vine sa cred ca exista o ruda a forsythiei care sa aiba si parfum![]()
De unde ai asemenea minunatie ca parca as mai avea un pic de loc in gradina pe care n-o am inca![]()
Of, despre starkl toata lumea are o impresie proasta mai ales cand vine vorba despre alte plante decat trandafiriihappy a spus:Sa stii ca din cauza ca forsytia nu miroase am cumparat abeliophyllum de la polonezi,eClematis.Daca si la albine le va place nectarul florilor atunci am facut o investitie buna!Azi ploua puternic si harnicutele nu au iesit la zbor!Roxana Peled a spus:Mai sa fie! Nu-mi vine sa cred ca exista o ruda a forsythiei care sa aiba si parfum![]()
De unde ai asemenea minunatie ca parca as mai avea un pic de loc in gradina pe care n-o am inca![]()
![]()
Uite are aici http://www.starkl.ro/view/p-1025/Detali ... 732_130945
Gasesti si pe sunphoto:Roxana Peled a spus:Mai sa fie! Nu-mi vine sa cred ca exista o ruda a forsythiei care sa aiba si parfum![]()
eu am ceva plante de la ei si nu am o impresie proasta, am luat arborele lalea care avea 1 metru la 19 lei si e in al treilea an, prunus serrulata care anul trecut a inflorit, tot 1 metru avea la livrare. anul trecut am avut niste pierderi, dar din cauza ca au trimis marfa in perioada Pastelui si a stat coletul prea mult pe drum. nu cred ca exista furnizor perfectRoxana Peled a spus:Of, despre starkl toata lumea are o impresie proasta mai ales cand vine vorba despre alte plante decat trandafiriihappy a spus:Sa stii ca din cauza ca forsytia nu miroase am cumparat abeliophyllum de la polonezi,eClematis.Daca si la albine le va place nectarul florilor atunci am facut o investitie buna!Azi ploua puternic si harnicutele nu au iesit la zbor!Roxana Peled a spus:Mai sa fie! Nu-mi vine sa cred ca exista o ruda a forsythiei care sa aiba si parfum![]()
![]()
Uite are aici http://www.starkl.ro/view/p-1025/Detali ... 732_130945![]()