Floriade 2012

LadyBug

Well-Known Member
Buna ziua,
Pentru cei mai norocosi dintre noi, care vor merge in Olanda, este bine sa le amintim de marele eveniment al anului acesta - Floriade 2012, manifestatie ce are loc o data la 10 ani! Are loc in Venlo si a inceput oficial pe data de 5 aprilie, se va termina pe 7 octombrie.
Se poate urmari si live pe Internet prin intermediul unor camere de luat vederi. Pentru mai multe detalii, urmariti floriade.com.
Ii rugam pe cei care vor ajunge pe acolo, sa ne impartaseasca si noua impresiile sau imaginile capturate.
Multumim
 

fisulix

Member
Dupa cum s-a mai spus, expoziția se organizează odată la fiecare 10 ani. Tema principală este: "Fii parte din teatru în natură, apropie-te de calitatea vieţii". Expoziția se desfășoară pe 40 ha de parc și 20 ha de standuri expoziționale și cuprinde 5 lumi tematice: Relaxare & Vindecare, Motorul Verde, Educaţie şi inovare, Mediu, Standurile lumii. De asemenea, aceasta cuprinde grădini şi pavilioane cu aprox. 100 de expozanți, sectoare de horticultură, organizaţii olandeze şi participanţi internaţionali, program zilnic cultural cu muzica, dans, teatru şi artă grafică, cea mai mare plimbare cu gondola din Ţările de Jos cu o capacitate de 4000 de persoane pe oră, două clădiri permanente: Innovatoren şi Villa Flora (cea mai mare expoziție de flori de interior în Europa).
Din pacate vremea nu m-a ajutat in ziua cand am fost eu, asa ca pozele nu sunt chiar ceea ce vroiam, dar iata-le (cele mai multe sunt din Villa Flora):
 

nick1971

Active Member
:visator: cat esti de norocoasa!!!
am aflat ca sotul trebuie sa ajunga in Germania, la Dortmund, asa ca il voi insoti si pana-n Olanda chiar mai e un pic :D
m-am uitat pe harta sunt pana-n 100km de la Dortmund :dans:
 

fisulix

Member
Daca ai ocazia sa ajungi acolo se merita. Numai ca sa fii atenta la piscine - nu au nici o bordura nimic. Un pas gresit si bifezi si o baie in Olanda :)
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Superbe fotografiile! Multumim mult pentru ele!
Am salvat cateva care mi-au atrasa atentia.
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Minunata expozitia, m-am tot gandit cum sa fac sa ajung si eu :)
Multumim pentru imagini!!
 
Sus