Helen, nu cred ca a incercat cineva formulele mentionate de tine, altfel ti-ar fi raspuns. Oricum, diferentele intre cele doua variante nu sunt foarte marihelen a spus:Buna tuturor,
Imi cer scuze daca am postat aiurea, dar este tot legat de hibiscusi si aici vad ca este activitatea intensa.
Un prieten imi aduce din deplasare Osmocote Standard, 5-6 luni. Problema este ca el nu stie exact ce tip mi-a cumparat, pentru ca eu i-am spus ca vreau pentru 5-6 luni si atat....sincer nu stiam alte detalii. Vad ca sunt 2 tipuri:
- Osmocote Standard Exact 15+09+12+2.5MgO+Me
- Osmocote Standard Exact 11+11+18+2.5MgO+Me
Eu vreau sa folosesc pentru hibiscusi. Care dintre astea ar fi cel bun?...ca nu as vrea sa pateasca ceva hibi.![]()
(o sa vad eticheta cand il aduce, dar pana atunci macar sa aflu ce este ok pentru ei sa nu fac vreo...prostie).
Multumesc anticipat si la cat mai multe flori!!![]()
Multumesc gradinar1 pentru raspuns, mi se pare ok cel recomandat de tine, doar ca furnizorul acela nu are asa ceva, dar data viitoare cine stie....sper sa il pot achizitiona!gradinar1 a spus:Helen, nu cred ca a incercat cineva formulele mentionate de tine, altfel ti-ar fi raspuns. Oricum, diferentele intre cele doua variante nu sunt foarte marihelen a spus:Buna tuturor,
Imi cer scuze daca am postat aiurea, dar este tot legat de hibiscusi si aici vad ca este activitatea intensa.
Un prieten imi aduce din deplasare Osmocote Standard, 5-6 luni. Problema este ca el nu stie exact ce tip mi-a cumparat, pentru ca eu i-am spus ca vreau pentru 5-6 luni si atat....sincer nu stiam alte detalii. Vad ca sunt 2 tipuri:
- Osmocote Standard Exact 15+09+12+2.5MgO+Me
- Osmocote Standard Exact 11+11+18+2.5MgO+Me
Eu vreau sa folosesc pentru hibiscusi. Care dintre astea ar fi cel bun?...ca nu as vrea sa pateasca ceva hibi.![]()
(o sa vad eticheta cand il aduce, dar pana atunci macar sa aflu ce este ok pentru ei sa nu fac vreo...prostie).
Multumesc anticipat si la cat mai multe flori!!![]()
Verifica pe site-ul producatorului - formula 15+09+12+2.5MgO+Me ei o recomanda ca Multi-Purpose deci eu as incerca-o pe asta la hibi
http://www.scotts.com/smg/goprod/osmoco ... rod140020/
Dane, frumos rau hibi galbior! Bravo!!