firma molnar mol exim

ana71

New Member
20170605_141236.jpg Am cumpărat de vreo 2 luni 3 trandafiri urcatori de dulceata Saxengrous, de la Dedeman...ca de...Am zis sa iau de undeva unde se presupune ca face o selecție o furnizorilor...Și nu sa iau de pe marginea drumului. 2 butasi s-au prins, al 3-lea nu. Mi-au înflorit trandafirii...Și nici de dulceață nu sunt și nici parfumați nu sunt. O porcărie. Special pt dulceață i-am cumpărat. Ca de voiam de frumusețe luam alții. Am dat de Google și mai văd ca nici măcar denumirea nu e scrisa corect. Si-a mai luat cineva teapa?20170605_132159.jpg
 
Ultima editare:

claude

Well-Known Member
Moderator
Lasand la o parte faptul ca ati primit altceva, e o mare mizerie, multi comercianti vand Sachsengruss ( care de fapt nici nu e Saschsengruss, numele lui adevarat e Mme Isaac Pereire) pe post de trandafir de dulceata. NU e de dulceata, are petalele prea groase!
Data viitoare cand va cumparati trandafiri de dulceata, cumparati Rose de Rescht sau Kazanlik. Va pot si recomanda o persoana serioasa de la care sa cumparati, daca doriti va spun in mesaj privat.
 

DanV

New Member
Eu am cumparat tot din Dedeman, trandafiri Teahibrid produsi de Yurta, din cei ceva mai scumpi, ambalati frumos la cutii de carton.
Din 4, doi se apropie de foto si descrierea de pe cutie, ceilalti nu au legatura: un Doris Tysterman este de fapt roz, iar un Golden Leader este crem .....
 
Sus