1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Experiment cu graviola

Discuție în 'Arbori si arbusti exotici si indigeni' creată de popescu gp, 21 Aug 2018.

 1. popescu gp

  popescu gp Well-Known Member

  Localizare:
  medgidia
  Am avut cateva seminte de graviola pe care le-am plantat in primavara intr-un ghiveci cu pamant pentru flori;cand plantutele au ajuns la cca 20cm le-am replantat intr-un ghiveci mai mare pe care l-am scos afara la soare direct si acum unele plante au ajuns la 1/2 metru;sa vad cum se mai comporta pana vine frigul si ca experiment o sa le bag la adapost sa vad cum se mai prezinta.Frunzele sunt bune pentru ceai indicat in diferite tratamente inclusiv cancer,dar au o mare cantitate de potasiu spre deosebire de fructe care au un continut mai scazut de potasiu.Nu cred sa obtin fructe atata timp cat nu stiu nici cum arata florile si cine le polenizeaza desi in Europa plata creste si in Spania.Va tin la curent cu rezultatele.
   
  adrianam apreciază asta.
 2. popescu gp

  popescu gp Well-Known Member

  Localizare:
  medgidia
  Am plecat in concediu 5 zile si udarea la planta a fost sporadica si vad ca nu are nimic;sa vedem ce se mai intampla
   
 3. popescu gp

  popescu gp Well-Known Member

  Localizare:
  medgidia
  Nu am acordat o prea mare atentie decat cu udatul si vadca plantutele arata f binje ,ba am mai dat din ele si la doritori.Sa vad cum se mai comporta pana da frigul.
   

Distribuie pagina asta