Eden 85 (Pierre de Ronsard)

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
Masha , e superb ,
al meu are trei ani dar nu are mai mult de 60 cm ,si anul asta cred ca va inflorii asa cum trebuie :roll:
e drept ca in 3 ani l-am mutat de vreo 5 ori :rofl:
 

laural

Well-Known Member
Pe al meu la tuns soacra mea in primavera, desi am rugat-o de cateva ori sa nu umble la trandafiri, ea nu intelege ca mai sunt si alte soiuri inafara de th :eek:f: :eek:f: :eek:f: :eek:f:
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
of ,doamne :(
asa face si fratele meu la mama ,pana cand a observat ea ,asta a tuns toti trandafirii :x pt ca trandafirii trebuie taiati :roll:
 

adrianam

Well-Known Member
Mascha, frumos a crescut!
Pe al meu nu l-a taiat nimeni, dar tot mic a ramas, abia are vre- 80 cm desi este plantat din 2011 si nu l-am mutat deloc! :(
 

Rose

Active Member
Eu am 2. Unul pus mai la umbra, a fost cumparat de la Coral, anul trecut a avut un singur val de inflorire si nu s-a dezvoltat mai deloc. Celalalt e prins din butas, e la soare si e un pitic cu vreo 24 de boboci.

 

claude

Well-Known Member
Moderator
Al meu a crescut ca fat-frumos :) Anul trecut (anul 1) a ajuns la 80 cm, vreo 6 lastari zdraveni, ce sa zic, chiar m-am minunat! Iar acum are peste 1 m inaltime si tot atata latime ca s-au latit pe pamant lastarii de greutatea bobocilor si a mai tras deja 2 lastari zdraveni de jos. Abia astept sa infloreasca sa ma pot lauda cu el ;-)
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
si ? poti sa-l iei si pe Eden ,nu ? :D pacat sa nu-l ai pe trandafirul asta e splendid , e drept ca porneste un pic greu dar si cand porneste :D
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Eu mi-am calcat pe inima cand l-am luat, din cauza lipsei parfumului, dar prea eram tentata de floarea aia cu aerul acela retro :mrgreen: Acum, ca infloreste si la mine in batatura, recunosc ca e un trandafir foarte frumos :) Dar tot mai am o carcoteala...imi plac bobocii si floarea abia deschisa, cand e vizibila bordura aceea rozie pe petalele de culoarea fildesului, dar floarea matura mi se pare ca nu are prea mult chichirez :rofl:
N-am cum sa va arat toata tufa, desi a crescut foarte-foarte bine, e in anul 2 si are 1 m inaltime si o gramada de lastari, dar e imprastiat pe jos de la ploi si greutatea florilor :roll:

 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
vezi ce frumos e ;-) iti face in ciuda ca nu ai vrut sa-l iei :rofl:
e superb ,atrage toate privirile !
 

merryinlove

Active Member
Am si eu acest trandafir din toamna.A crescut frumos,dar nu facut nicio floare.Nu infloreste in primul an sau poate faptul ca jumatate din zi este la umbra?Multumesc!
 
Sus