donez diffenbachia

AndreeaP

New Member
Buna,

Am cateva plante diffenbachia superbe, cu frunze multe si sanatoase (varianta cu pete albe, am 3 de 3 ani si 2 de 1 an cu inaltime intre 1 m si 2 m) si le donez (am nevoie de spatiul ocupat de ele).
Am si niste puiuti de 50 cm .. parca-i vad si pe ei la 2 m ... la mine orice planta se inmulteste mai rau ca in sera.
As vrea sa le dau in Bucuresti sau Ilfov (sa fie mai aproape dpdv transport). Va rog lasati mesaj ca sa pot trimite foto cu ele.

Mai am si 6 fire Scindapsus tot pentru donat.
Andreea
 

AndreeaP

New Member
Buna Cami, sigur ca da, numai ca nu stiu cum sa il trimit, nu am mai trimis plante prin curier. Eu pot sa vin sa le dau personal in Bucuresti sau Ilfov. Nici nu stiu cum intru sa scriu mesaj privat aici, inca nu m-am lamurit cu functionalitatile forumului, poate imi trimiti tu un mesaj si eu dau reply.
Nu vreau sa fac schimb, doar sa ajunga plantele la cineva care sa le aprecieze, eu daca mai aduc plante noi in casa cred ca pornesc razboi cu ai mei, am primit sarcina clara sa le reduc numarul.

numai bine,
Andreea
 

belisima

Well-Known Member
Buna in ce zona poti aduce plantele(sau unde te poti intalni) ?sora mea apreciaz aplantele cu frunze decorative si are spatiu pt ele, adesea fac schimburi pentru ea, eu nu agreez plantele verzi si nu prea tin in casa, am gradina. M-ar interesa macar o difenbachia...
 

AndreeaP

New Member
Buna, eu stau in Ilfov, le pot aduce cumva in Bucuresti sau in zona. Nu prea stiu ce este varietatea picta, puteti sa-mi aratati o poza?
O sa le incarc si eu undeva, numai ca trebuie sa-mi fac un cont.
 
Sus