Datura

happy

Well-Known Member
Superba floare,Demerzel !Am si eu in gradina 2 buc dar mai mici de aceeasi culoare.Sper sa fie tot asa de bogata floarea,daca nu trecem la imprumuturi de la ardeleni! :wink:
 

Demerzel

Member
nici o problema ca face destule seminte, astept sa infloreasca alba dubla, si sa mai vad de galben ca bobocul ala galben cand in floreste .... e alba floarea :) daca nu infloreste nici una galben sa vezi ce vorbe de duh ardelenesti le zic la aia de pe ebay de unde am luat semintele. :evil:
 

happy

Well-Known Member
Daniel,din semintele de la tine de datura mov am cam 15 buc plantute

asta este poza cu ele la..nastere :rofl: .Au cam 10 cm inaltime! :D
 

Demerzel

Member
Ar trebui sa prinzi anul asta si flori si seminte, si incearca sa treci macar una din ele peste iarna. Daca nu ai cum sa le muti, macar taie un butas de la una si il treci peste iarna ca in primavara sa ai o pornire rapida.
 

happy

Well-Known Member
Semintele de la tine sunt datura galbena,am incurcat eu borcanele,si mi-ai trimis si lagerstroemia pink,din care am vre-o 10 puiuti! :D Eu stiu ca datura metel(de gradina)nu se inmulteste din butasi,doar seminte! :wink:
 

sorina

Active Member
Diun semintele primite de datura galbena si mov , esec total , nici macar una :cry: inh schimb cea alba s-a autoinsamantat , a trebuit s-0 raresc dar arata splendid ... acum am poza dar fara flori ... tocmai am cules florile ofilite vreo 10 buc si e plina de boboci revin cu pozele florilor deschise :mrgreen:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Astea imi plac si mie.Tin capetele in sus sa le admiri frumusetea florilor in totalitate.......
Sa iti traiasca Demerzel!!! :D
Si daca ai seminte IN PLUS (ca stiu ca cererea e maaaaaare) la toamna ......ma inscriu si eu la una-doua cu multumiri anticipate :)
 

sorina

Active Member
cea galbena si cea mov , miros ????? Daca ar exista si alte culori : portocaliu , rosu si roz nu mi-as mai pune alte plante in curte :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 

happy

Well-Known Member
Sannamaria,daca pui happy in caietel cu 10 seminte vei fi mult mai fericita anul viitor:D
 

happy

Well-Known Member
Multumesc!O sa am si eu seminte de la un hibiscus roz de gradina,maine dimineata ii fac poza.Pe forum au zis ca este moscheutos dar nu are floarea asa mare. :D
 
Sus