Concurs bonsai

MariusR

Member
Multumesc pentru felicitari!
Felicit si eu organizatorii, celalalt castigator, participantii, votantii onorabili si nu in ultimul rand felicit arbitrii. Au avut sarcina dificila a primei lor jurizari, peste care au trecut cu bine.
La urmatorul concurs sa ne vedem mai multi, mai seriosi si mai pregatiti !
 

vali

Active Member
Moderator
Va multumesc, din partea organizatorilor :D .

Recunosc ca sunt un pic mirat de linistea asternuta in acest topic...
Adica, ma asteptam ca abia de-acum, dupa afisarea rezultatelor, sa incepem cu adevarat sa vorbim, sa comentam imagini, sa spunem ce ne-a placut sau ce nu.
Dar realitaea e ca mai guralivi am fost "in timpul", decat "dupa".
Ma asteptam si ca cei care au votat sa intre (pentru ca e voie, nu-i un secret) si sa spuna care imagine le-a placut mai mult si ce anume i-a atras, etc.
De regula, la un concurs, asta-i perioada in care "ne dam la barfe", acum, dupa ce am lasat lumea sa aleaga si sa voteze, dupa ce am lasat arbitrii sa evalueze si sa noteze.
Dar, probabil ca afisarea rezultatelor a mai diminuat interesul.

Nu-i bai, e o "prima oara" si invatam din mers :D
 

tivaa

New Member
Multumesc si eu pt felicitari, a fost interesant sa particip la acest concurs. Organizatorii si arbitrii au facut o treaba buna, felicitari!
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
uite sparg (si)eu gheata , Ar.09 in opinea mea merita desi sunt socat de polarizarea pe doar cateva din exponate , asta inseamna ca fie exponatele nu au fost pregatite indeajuns ori nu a "prins" la public

celelalte premiante , in viziunea mea , nu ar fi meritat acel loc . As fi ales altceva , dar cu o mica observatie , eu nu am stiut ca se va vota sau este un chestionar la acele aranjamente ca si fi votat , eu am aplicat doar la Aranjamentele in care era inclus si numarul 9

o zi buna si mai ales ....nu dati cu pietre :incapatanat:
 

Ioan

New Member
Va salut si eu si va felicit pentru organizarea concursului. Mie mi-a placut cum a iesit, dar un castig si mai important cred ca e faptul ca avem posibilitatea sa ne cunoastem si sa mai invatam cate ceva in plus din aceasta experienta. Fabian a incercat sa atraga cumva membrii in discutie, dar cred ca acum imaginile pot fi comentate mai in detaliu si de catre alti membri cu experienta, poate chiar si de catre Vali :) . Mai ales cele castigatoare.
De ce spun asta? Pentru ca mie mi-au fost de ajutor anumite remarci pe care le-a facut Fabian. Astfel, cei fara experienta, au ocazia sa priveasca cu alti ochi exponatele si sa inteleaga profunzimea si complexitatea lucrarilor.
 

vali

Active Member
Moderator
Am ajuns la momentul in care pot sa va arat si cum arata Trofeul Copacul de Piatra.
Sper ca la editiile viitoare sa vi-l doriti mai mult, iar aceasta dorinta sa fie vizibila in primul rand in copaceii pe care-i veti prezenta.
Editia 2012 a fost una "in viteza", sa zicem... Pentru 2013 puteti sa incepeti sa va pregatiti de acum, asa ca sper ca lucrurile sa stea altfel.
 

MariusR

Member
Nu credeam sa iasa ceva atat de reusit. Felicitari!
Pacat ca n-ai participat si tu , ramai doar cu pozele:)


PS: ma tem ca intreg Hollywood-ul se va inscrie pe eGradini!
 

Mar1vs

Member
Scăpat de sesiune, de tumultosul început de nou semestru şi de alte activităţi, am găsit finalmente un răgaz în care apuc să mai postez pe-aici.

Încep, desigur, prin a-i felicita (cu scuzele de rigoare pentru întârziere) pe domnii Nagy şi Răduţă (aranjamentul dv. m-a impresionat profund!). Vă meritaţi laurii, domnilor! :clap: :clap: :clap:
De asemenea, nu mai prejos îi pot situa pe domnii Olar, Flueraş şi, mai ales, Scordaliu - fără dumneavoastră concursul nu ar fi fost posibil. Felicitări merită atât dânşii, cât şi restul participanţilor!

Mă aşteptam să găsesc încă vreo 10 pagini noi de discuţii, dar se pare că lumea e mult mai rezervată decât pe parcursul desfăşurării concursului. Poate se mai dezgheaţă până la următoarea ediţie. Nu-i bai, timp este. :D

Personal, având în vedere anumite considerente (iniţierea rapidă a competiţiei, perioada anului şi timpul relativ scurt de pregătire), această primă ediţie mi s-a părut un succes. A reuşit să ne adune pe câţiva, să ne obişnuiască cu etapele unei astfel de competiţii, să ne aducă la cunoştinţă propriul nivel (colectiv şi individual) şi, mai ales, să atragă persoane cu experienţă şi din afara forumului. Pentru o primă astfel de încercare... eu spun că şi-a îndeplinit scopurile.
La cât mai multe ediţii şi cât mai de calitate! Sunt sigur că la următoarea se va constata un progres.
 
Sus