Comoara din padure

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
Adeseori pasim in universul padurilor cu gandul de a surprinde natura in forma ei salbatica, neslefuita. Daca reusim sa ne desprindem cateva clipe de viata noastra urbana s-ar putea sa descoperim macar cateva dintre comorile ascunse ale padurii; o raza de soare printre ramuri, o floare salbatica, palaria unei ciuperci.

Padurea Grosi, la aproximativ 5km de Baia Mare
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
Sfarsit de vara pe Valea Neagra

La 20 de km de Baia Mare, putin mai sus de barajul de acumulare Fireza, urcand pe drumul spre statiunea Izvoare, Valea Neagra ne insoteste in cursul ei grabit peste bolovani. Drumul ingust si apa involburata se impletesc pe traseul lor lasandu-ne sa vedem printre brazi, cand pe dreapta, cand pe staga, spuma alba si zbuciumata a apei in goana sa. 
unii, pt a putea sa se bucure, de frumusetea si maretia acestor tip de peisaje, se chinuie sa le reconstruiasca,iar noi nu le apreciem,si le mai si distrugem din niste interese !! :D
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Ruxi m-ai emotionat cu pozele astea. Mi-am adus aminte de padurea prin care haladuiam cand eram copil. Prin pozele tale am revazut verdele primavaratic, lumina soarelui prin frunze si fosnetul lor toamna, susurul apei. Poate ca nu e totul pierdut.
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
cu siguranta nu e totul pierdut. daca te-am emotionat inseamna ca mi-am atins scopul.
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Sa postam poze din paduri?Avem cu duiumul ca si noi suntem din aia cu satra in spate!
 

isabella

Active Member
ruxi , daca tu ai facut pozele, felicitari , sunt foarte frumoase iar padurea si imaginile surprinse te lasa fara cuvinte :D
 
Sus