Colectia mea

whoz_ella

Member
Buna seara dragii si dragele mele.
Va postez aici cateva orhidutele mele.
Sunt foarte mandra de ele.Pozele sunt facute cam cu cateva zile inainte de 1 mai pentru ca imediat dupa aceea si dupa ce au trecut ultimele urme de frig am dus in Bragadiru gramada de cymbi care in balconul meu de la ultimul etaj ar fi murit(in vara sun aprox 40 grade in el)
phale mini pe care le-am primit de la o buna prietena de aici de pe forum in urma cu o lunas i le-am pus in s/h in bile de argila.
Acum au pierdut floricelele dar fiecare are cate o frunza noua cred ca sunt tare fericite. le-am asezat intr-un singur ghiveci pe amandoua.
http://img243.imageshack.us/g/imagine0137.jpg/
dendro nobile luati cu 20 ron bucata la reducere, acum fiecare are cel putin trei puiuti iesiti din psb la baza ii iubesc dar as vrea si unul galben :)
http://img28.imageshack.us/g/imagine0118h.jpg/
cymbisorii mei.... sunt cam 9 ghivece pozate din diferite unghiuri
unde nu sunt flori vreau sa va spun ca nu stiu ce culoare sunt....
asocenda orange
este cumparata fara floare poze la data de 14 aprilie cred
,,,,
phalele mele iubite, unele inflorite altele nu... oricum de la data pozei sunt modificari majore. Cateva le am in s/h bile argila Keramzit
,
,,,
,

,,,
,
alte orhidute, zigopetalum, dendro phale, un pui de dendro nobile alb.... de atunci am mai primit doi puiuti de d.n. necunoscut... stie cine i-a trimis (sarut mana)
,,
acum poze cu ele inflorite si atat
,,,
,
,
,,,
,,,
,,,
,,
,
 

sarselia

Active Member
Moderator
Felicitari Elena pentru frumoasele din colectie si iti doresc sa ai parte de ele si sa te bucure cu cat mai multe flori.
:D
A trebuit sa iti pun pozele sub forma de link pentru ca ocupau mult prea mult spatiu.
:wink:
 
Sus