eu am, cumpara-mi-le mievictoria222 a spus:imi sau seama ca nu am loc in gradina![]()
claude a spus:eu am, cumpara-mi-le mievictoria222 a spus:imi sau seama ca nu am loc in gradina![]()
![]()
Eh, crizantemele prin august, sept., daca ma hotarasc sa iau. Inca nu stiugeodezia a spus:nu de alta da macar sa stiu sa fie doar un pachet sa nu fie mai multe
Sigur, multa munca, fiu meu a inceput de pe acuma sa scrie buletine.maxie a spus:Vai,ce frumuseti ! Maria,ma gandesc ca vei avea de munca,nu gluma,la colete !
Si la transportul lor .
Obligatoriu trebuie sa-l recompensenzi cu ceva,caci merita !clematite a spus:Sigur, multa munca, fiu meu a inceput de pe acuma sa scrie buletine.maxie a spus:Vai,ce frumuseti ! Maria,ma gandesc ca vei avea de munca,nu gluma,la colete !
Si la transportul lor .![]()
Daaa, cel mai mult ii place sa nu trebuiasca ......maxie a spus:Obligatoriu trebuie sa-l recompensenzi cu ceva,caci merita !clematite a spus:Sigur, multa munca, fiu meu a inceput de pe acuma sa scrie buletine.maxie a spus:Vai,ce frumuseti ! Maria,ma gandesc ca vei avea de munca,nu gluma,la colete !
Si la transportul lor .![]()
acum voiam sa-ti transfer banii, dar nu-l mai gasesc pe Bobbie James in listai si nu sunt sigura de pret, e 30 de lei? Si cat e comisionul bancar?clematite a spus:Draga, e al tau.claude a spus:Padure de clematiteSuper, abia asteptam sa poposeasca la noi in brate
![]()
Maria draga, daca din lista celor disponibili mai ai Bobbie James, vreau eu unul , sa-l adaugi la comanda meaSa-mi spui daca este, ca sa virez banii
![]()
Buna, Claudeclaude a spus:acum voiam sa-ti transfer banii, dar nu-l mai gasesc pe Bobbie James in listai si nu sunt sigura de pret, e 30 de lei? Si cat e comisionul bancar?clematite a spus:Draga, e al tau.claude a spus:Padure de clematiteSuper, abia asteptam sa poposeasca la noi in brate
![]()
Maria draga, daca din lista celor disponibili mai ai Bobbie James, vreau eu unul , sa-l adaugi la comanda meaSa-mi spui daca este, ca sa virez banii
![]()