Ce va doriti de la noul an?

R@MONA

Active Member
Mie mi-ar placea foarte mult o astfel de sectiune! Cateodata se intampla sa nu mai stii ce sfaturi sa oferi celor dragi cand necazurile ii coplesesc, dar impartind cu ceilalti necazul, parca treci mai usor si poti sa-i sprijini mai bine; poate altii au trecut prin situatii asemanatoare ...si pot impartasi din experienta lor.
Eu iti multumesc, Cornelia , ca te-ai gandit la asa ceva! :hug:
 

MERY

Active Member
Offf, eu imi doresc in 2013 multa sanatate pentru familia mea dar mai ales pentru sot care a trecut in 2012 prin 3 operatii destul de complicate si care ne-au dat peste cap toata linistea noastra...imi doresc...nu-mi mai doresc nimic, decat sanatate...daca o avem pe asta ma gandesc ca restul le mai putem rezolva int-un fel sau altul... :hug:
 

cistele1

Member
Vreau : oameni fericiti, furnizori seriosi si vreme buna pentru gradina !! :rugaciune:
Lista cu ce nu vreau e, ca la fiecare, inepuizabila dar pentru ca e un nou inceput va doresc Un an bun si linistit!
 

elianna

Well-Known Member
Pentru 2013, imi doresc in primul rand sanatate pentru mine si familia mea si sa trecem cu bine peste toate problemele pe care le stim sau vor aparea. Nu de alta dar o viata prea linistita ar fi monotona :) Pentru mine personal imi doresc sa trec cu bine si sa ma recuperez repede dupa cele doua operatii planificate :( cataracta ambii ochi ca sa ma pot ocupa de gradina. Se pare ca voi avea ocazia sa beneficiez de un plus de 100 mp teren pe care vreau sa-mi infiintez o gradina de legume mai apropiata de normal ca cei 12 mp actuali sunt de joaca si evident sa am si rezultate.
Aici, pe forum, imi doresc armonie si colaborare cat mai placuta pentru toata lumea. Eu ma simt aici ca intr-o mare familie de iubitori de frumos.
Le doresc multa sanatate si succes in tot ce-si propun vechilor si viitorulor forumisti si un an cat mai inflorit. :rose:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
:rofl: Asteapta sa mai treaca niste ani, Horia! Cred ca dorintele sunt invers proportionale cu varsta, pe masura ce acumulezi ani intelegi ca multe dorinte pe care le aveai in tinerete sunt...fara rost :evil:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Da,perfect adevarat Claudia ,insa la orice virsta ai dorinte :p .Pe termen mai scurt ce-i drept,dar le ai :ingeras:
Cind eram de virsta lui Horea ma gindeam de multe ori:ce Dzeu vrea si baba ai (una de virsta mea de acum :mrgreen: ) sa.... viziteze un oras,de ex.,sa-si cumpere o haina,o bijuterie,etc... ...si uite ca am ajuns la virsta acelei babe si imi doresc inca multe in afara de sanatate .Multe in masura in care sanatatea mi le permite,evident.Am crezut cu tarie ca multe din visurile mele se vor realiza si chiar asa s-a si intimplat.
Unele mai tirziu ce-i drept dar primite in sufletul meu cu aceeasi bucurie .

Horea,viseaza si doreste ; crede in visurile tale si mai ales doreste cu ardoare si cu tot sufletul caci cu siguranta vei implini macar o parte din cele dorite.

V-as spune fetelor sa nu fiti suparate pe anul ce a trecut.Priviti cu incredere la anul in care am intrat si luati necazurile anului ce s-a dus ca niste incercari care v-au fost trimise si din care ar trebui sa invatati cite ceva cotrobaind prin sufletul vostru.Daca vreti.... :oops: Si nu dati vina pe nimeni.In voi si in cei apropiati voua sta puterea sa depasiti orice moment nefavorabil.


Sa avem un an...mirobolant!!!
 

ghia_don

Active Member
Eu imi doresc doar sa fim sanatosi, mai ales ca de la o vreme incep sa scirtiie toate :( .. ca daca avem sanatate trecem cu bine peste toate incercarile vietii. :D
 

laural

Well-Known Member
In 2013 doresc sanatate la toata lumea si sa ne fereasca D-zeu de greutati mari, ca pe cele mai mititele le trecem noi cumva. Ca si proiecte imi doresc de cativa ani o gradina a mea :visator: , deocamdata tot ce nu incape in apartamentul meu sunt la soacra mea la Bran in " chirie" ( muscate, trandafiri, 400 ghivece cu crizanteme/anal etc). Imi tot promite sotul meu ca intabuleaza un teren de 1000 mp si acolo as avea loc, dar imi promite de prea mult timp si parca nu imi mai vine sa cred ca se va realiza :( . Mai am o varianta sa-mi fac o gradina in camp, unde pana acum s-a semanat numai cartofi si orz, la 7 km de oras, dar toata lumea mi-a spus ca tot ce voi pune va fi distrus sau furat daca nu sta cineva acolo permanent...as incepe cu 15-20 de pomi . Sunt cam nehotarata :cry:
 

taia

Active Member
In primul rand, va doresc tuturor un an imbelsugat, cu multe vise care sa se implineasca !
Pentru mine : sa-mi ramana sufletul si spiritul la fel de tanar ca si pana acum,sa ma bucur de stralucirea soarelui dimineata ( chiar daca afara sunt -...grade),sa zambesc primului ghiocel care indrazneste sa-si ridice capsorul din zapada,sa-mi rada ochii cand vine puiuta mea acasa si sa lacrimez ascuns ,cand pleaca si casa parca ramane goala, sa nu ma intristeze prea tare rautatile si mizeriile,mai mici sau mai mari din jurul nostru,fiindca : "de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere" ,sa am in continuare prieteni buni si dragi,sa pot visa cu ochii deschisi,iar unele dintre vise sa devina realitate, si nu in ultimul rand : sa fim sanatosi ca sa ne putem bucura de bucuriile vietii.
 

dadalyna

New Member
Pf...de unde sa incep si unde sa termin...in primul rand imi doresc sanatate,atat pentru mine cat si pentru toti,imi doresc o lume mai buna,fara rautate si nepasare fata de cei din jur,o lume care sa gandeasca de 10 ori si sa faca o data,o lume in care sa pasesti cu capul sus indiferent de imprejurari...este atat de greu sa iei parte la niste lucruri preconcepute si sa nu reusesti sa o scoti la liman...dar nu ma plang,TOT INAINTE!!! Si nu in ultimul rand imi doresc sa invat de la voi iubitorii de frumos cat mai multe!Va admir si va respect tenacitatea si promptitudinea!La multi ani si cat mai multe flori dupa placul inimii!
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Nuuuuuuu...nu a venit si mai e putin pina atunci dar .....v-am pregatit o poezioara pentru descretirea fruntilor (nu ma regassec :p :p :p :giggle: :giggle: :giggle: :aoleu: :aoleu: :aoleu: )


De o lună doamna Lili *
*Cu bărbatul ei Ion*
*Vrea să facă un chef acasă,*
*Că doar este Revelion.*
*Nu sunt tineri, "vârsta treia"*
*Se mai sprijină-n baston*
*Vor să adune toată "gaşca"*
*Că doar este Revelion.*
*Se adunară gospodine*
*Pricepute la mâncare*
*Că aşa se obişnuieşte*
*La această sărbătoare.*
*Elena-i tare pricepută*
*În sarmale cu slănină,*
*Iar Ioana-n "boeuf" şi icre,*
*Ana'n tort cu zaharină.*
*Murături aduce Luci*
*Pritocite de Bogdan*
*Iar Odette o răcitură*
*Cu urarea: "Fericire'n noul an".*
*Musafirii bat la uşă,*
*Ora-i zece, casa-i plină.*
*O paradă de fustiţe*
*Cu parfum de naftalină.*
*Bunicuţele fardate*
*Şi-au expus aurăria,*
*Iar bărbaţii cu trei fire*
*Îşi acoperă chelia.*
*Masa este aranjată*
*Nu au fost dificultăţi,*
*Toţi fixează ochelarii*
*Şi privesc la bunătăţi.*
*Masa-i cu delicatese,*
*Zice Lili lui Ion*
*"Tu nu pui nimic în gură*
*Că-i jumate de colon".*
*Gina-i zice lui Dănuţ*
*"Ce te tot uiţi la mâncare?*
*Pentru tine e otravă,*
*Ca-i colesterolul mare".*
*Horia vrea o saramură,*
*Dar nu ia, că-i cardiac,*
*Lia ar dori iahnie,*
*Dar are gaze la stomac.*
*Veselia se încinge*
*Se-antrenează acuma toţi,*
*Şi încep să-şi amintească*
*De copii şi de nepoţi.*
*Când pendula bate ora*
*C-am ieşit din anul vechi,*
*Gică doarme stând pe scaun*
*C-are dopuri în urechi.*
*Gazda vine c-o surpriză*
*Tinereţea s-o învie,*
*La bărbaţi un dar le oferă*
*O "Viagra" în farfurie.*
*Toate doamnele în cor*
*Sorcovesc bărbaţii lor:*
*"Tare ca fierul,*
*Iute ca oţelul,*
*Tare ca piatra, iute ca săgeata!"*


*Vreau să-mi spun şi eu părerea:*
*"Beţi, mâncaţi, fără avize*
*Să cinstim anul ce vine,*
*C-avem timp de analize."*
*LA ANU' ŞI LA MULŢI ANI!
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
:) aici e egradini Constantine.
Acolo nu te citesc ;-) sorry.
Oricum mi s-a parut hazoasa. :petrecere:
 
Sus