Ce plante v-au inflorit pe balcon sau terasa?

zi_inflorata

Member
Moderator
iata frumosii mei de azi:
<table><tr><td><img src="http://lh3.ggpht.com/_MA4oaksGp9I/StCtxHlK0nI/AAAAAAAAGdg/F4iCHvrd6Ok/s288/DSC08854.JPG"></td></tr><tr><td></td></tr></table> <table><tr><td><img src="http://lh3.ggpht.com/_MA4oaksGp9I/StCtyeUJGtI/AAAAAAAAGdk/0J4QzcMdkFY/s288/DSC08855.JPG"></td></tr><tr><td></td></tr></table> <table><tr><td><img src="http://lh3.ggpht.com/_MA4oaksGp9I/StCt0ms0M-I/AAAAAAAAGds/s5kctmew62Q/s288/DSC08857.JPG"></td></tr><tr><td></td></tr></table>
<table><tr><td><img src="http://lh4.ggpht.com/_MA4oaksGp9I/StCt1mFVz6I/AAAAAAAAGdw/t350wQ_JxSM/s288/DSC08858.JPG"></td></tr><tr><td></td></tr></table>
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
ca de obicei fetelor sunteti la inaltime :D
Am reusit si eu sa fac cateva poze azi, ca e week-end:
 

ani

Member
Acum doi ani am pus la germinat seminte de cassia, una a devenit plantuta si in balcon nu a vrut sa infloreasca. In primavara a dus-o in gradina la Ste si a fost plina de flori. Acum am adus-o acasa pentru iernat:
 

fixpix

Active Member
daaa. e frumoasa. si io am una. dar tot asa. inauntru nici vorba sa infloreasca. afara la tara ii merge bine. dar flori multe tot n-a facut, decat in varf.
:)
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Sa-ti traiasca Ani!!!
De multa vreme mi-o doresc si eu,dar nu am gasit-o.Am sutit odata un lastar dar nu mi s-a prins.Daca vei avea vreodata seminte te rog sa te gandesti si la mine.
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Nu aveam Calin,am vazut numai la Jibou.
Dar o stiu cu denumirea de Senna corymbosa.
 

fixpix

Active Member
VIGNAAAA!
surpriza de azi... adica nu o vazusem de cateva zile si intre timp crescuse si se colorase!



e superba. imi place forma ciudata a florilor si combi de culori.
 

fixpix

Active Member
mersy mymo ci cristina. albela... cred ca am incercat sa o miros si chiar miroase misto. dar la vremea care era afara... nu o fi dat tot randamentu :)
 
Sus