Ce plante ne-au inflorit (in apartament) - partea 2

iudit

Well-Known Member
Moderator
Asa-i,Spatiphyiliumul Adinei este superb.Este planta la care nu voi renunta niciodata cu toate ca am soiul cu frunze si flori mai mici.Probabil o sa-mi iau si unul cu frunze mai mari.
Sorina,florile tale vor sa te fca sa uiti ca la tine e deja iarna.
 

ZiRA

Member
Am și eu câteva plante înflorite :D



Pana roz o am cam de o lună și face câte o floricică din când în când, care nu ține decât o zi sau două. Îmi pare tare delicată!
 

ZiRA

Member
Mi-e mi-a înflorit o zambilă, care a stat neudată pe balcon până acum vreo lună. Cred că a prins-o o vreme mai răcoroasă și atunci s-a hotărât să iasă din somn. La fel am pățit și cu lalele și narcisele. Doar că zambila a rămas foooarte mică și așa a înflorit :rofl:
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Deși plantele mele sunt demult deja in camera de iertat, la rece si putina lumina se incapataneaza sa infloreasca continuu euphorbia milli. Pe lângă ea am in plină floare doua cyclame: una rosie si una roz.
Si cateva plante de sezon nu se lasa mai prejos: schlumbergera si cele doua crassule ovata care par troienite sub manunchiurile de floricele albe.

Tot harnicut e spatiphillum-ul pe care vi l-am prezentat in vara. Chiar si acum in iarna a mai produs doua flori. Multumesc Sorinei si lui Iudit pentru aprecierile la adresa lui. Apropo de ceea ce întrebai Sorina, l-am primit de vreo doi ani. Era un pui maricel care a crescut teribil si a umplut ghiveciul. Ii merge teribil de bine si e printre cele mai puțin pretentioase plante din colectia mea.

Avand in vedere schimbarile de la webshots, deocamdata nu am poze, asa ca va trebui sa ma credeti pe cuvant. :D
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Ce-a mai inflorit pe la voi? Nicio noutate de o luna?

Inflorite in ultima vreme: si doi hibi Cairo si Koenig care n-au ajuns inca la sedinta foto.

Se pregatesc stephanotis-ul, batrana hoya si o sanseveria.


 

ghia_don

Active Member
Superbe toate, Adina !!
Mai, nu se poate, eu cred ca tu esti de meserie "infloritoreasa" de le merge asa bine tuturor la tine !!!! :rofl: :clap:
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Ma flatati, fetelor! Nu e chiar asa. Unora le merge, cu altele dau gres. E a doua iarna de exemplu cu deces 100% la fucsii. Oricat de mult imi plac, nu reusesc sa le pastrez de pe un an pe altul.
 
Sus