Uf, mie nu mi se pare deloc ieftina voiam ceva mai convenabil, dar probabil ca nu este, fiind un soi foarte cautat.monika 82 a spus:A avut dna Diana(dianadia sunphoto), anul trecut cu 100 ron, cel mai mic pret pe care l-am intalnit pana acum la aceasta varietate , va aduce si in aceasta primavara , nu stiu pretul, si mie imi place , si am rugat-o pe dna sa mi-o aduca
Din nefericire , mai ieftina nu am gasit sa stiti, este chiar cea mai "ieftina "gasita de mine, poate fetele stiu alti furnizori...LadyBug a spus:Uf, mie nu mi se pare deloc ieftina voiam ceva mai convenabil, dar probabil ca nu este, fiind un soi foarte cautat.monika 82 a spus:A avut dna Diana(dianadia sunphoto), anul trecut cu 100 ron, cel mai mic pret pe care l-am intalnit pana acum la aceasta varietate , va aduce si in aceasta primavara , nu stiu pretul, si mie imi place , si am rugat-o pe dna sa mi-o aduca
Nici eu nu prea mai am locLadyBug a spus:Monica, nu trebuie sa-mi vb cu dvs, sunt doar cu 3 ani mai mare
Si nu stau asa de bine la capitolul rabdare, dar nu mai am incotro de-acum... dovada ca primavara asta am facut prapad... nu mai am loc unde sa plantez tot ce am comandat si nici un ban