Carti despre Stapeliade

andre

Member
Buna ziua

Trebuie sa va impartasesc si voua bucuria ce o traiesc zilele astea. E vorba de scanarea unei carti despre Asclepiade, pe care am imprumutat-o de la Gino, ca eu nu mi-am permis sa o cumpar si stiam ca oricum am posibilitatea sa o vad si sa o studiez.
Sper sa nu se supere pe mine ca ii fac reclama si arat coperta cartii:
http://gino.sunphoto.ro/Biblioteca_pers ... RZXFDTSUET
Cartile sunt destul de groase, au 300 si ceva de pagini fiecare, dar o fac cu placere si ma minunez la fiecare pagina de minunatiile pe care le vad. Are si poze din habitat, unde am putut vedea cum apar Asclepiadele de sub stanci, cum gasesc loc sa iasa la lumina si sa se dezvolte pe un teren asa arid.

Cartea este splendida si ma bucur ca a cumparat-o, iar eu ca am prilejul sa o frunzaresc, cred ca e cea mai completa si interesanta carte pentru iubitorii de Stapeliade.

P.S. Si daca vreti sa va distrati si sa stiti cat de mult mi-am dorit sa o am si eu, va povestesc cum m-am ingrasat mancand toata toamna ciocolata Poiana, in speranta de a-mi indeplini dorinta de a-mi procura iei cartile. Dar nu mi s-a indeplinit si am ramas doar... grasa! :rofl:
 
Buna seara,
pentru cei interesati de subiect, o reeditare in iunie 2010 a unei carti mai vechi (descoperita tot de Gino :) )
http://www.bcss.org.uk/stapeliads.php

O carte care va apare pe la mijlocul lui octombrie, de data asta despre Lithopsi
http://www.bcss.org.uk/lithops.php

Nu cred sa fie problema cu comenzi din tara, din moment ce au pret separat pentru overseas (practic adauga 3 lire pentru transport); problema ar fi la plata pentru ca, pentru a plati din Romania, comisioanele bancilor sunt de-a dreptul nesimtite; o idee ar fi, daca va intereseaza sa cumparati, sa cautati prieteni in Anglia, pentru ca daca esti aici si ai un card cu care sa poti plati totul este foarte simplu si nu mai platesti nici un fel de comision;

Ciprian
 
Sus