1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
  1. mirceaspc

    mirceaspc Active Member Moderator

    Localizare:
    Craiova
    Buna intrebare. Si la mine o parte le-am lasat cam dese. Probabil daca rupi o frunza doua mari care incurca nu e problema. Dar sa nu fie totusi ceva cu hrana. Stiu ca in momentul rodirii exista un stres mare al plantei in ce priveste hrana si apa.
     
  2. dan_6393

    dan_6393 Member

    Localizare:
    Constanta
    Multumesc! Oricum, se pare ca numai mie mi-a "transit" ideea. Ma voi mutumi sa pun folie dedesubt pentru a limita contactul cu pamantul si melcii
     
  3. leonora

    leonora Active Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Lichior de capsuni
    lichior de capsuni.jpg lichior de capsuni..jpg lichior de capsuni,.jpg
     
    adrianam apreciază asta.
  4. adrianam

    adrianam Well-Known Member

    Localizare:
    Craiova
    De la ce trandafiri ai folosit petalele?
    Eu am pus cele mai multe de la Kazanlik, si nu prea a iesit colorat. Rose de Rescht am avut prea putin.
     
  5. leonora

    leonora Active Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Doar Kazanlik,lasat la macerat in alcool aproape o luna de zile,are culoarea coniacului...
     
  6. adrianam

    adrianam Well-Known Member

    Localizare:
    Craiova
    Multumesc!
    Si la mine are cam aceeasi culoare dar inca nu l-am strecurat.
     
  7. geodezia

    geodezia Well-Known Member

    Localizare:
    dincoace de Carpati
    na eu am facut capsunata nu sunt asa incintata de ea cum sunt de afinata si de visinata
     
  8. leonora

    leonora Active Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Pentru prima data cand fac lichior de capsuni,a iesit bun,dulce,dulce dar te duce:-D
     
  9. geodezia

    geodezia Well-Known Member

    Localizare:
    dincoace de Carpati
    ziceam ca o sa fac odata si odata din nuci da nu m-am apucat de lene sa nu ma mai murdaresc mai usor de visine si astea da cica si ala bun bun
     
  10. leonora

    leonora Active Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Cica nucile pentru lichior trebuie culese in 24 iunie,poate voi face anul asta daca ajung la tara atunci si cum nu mai am alcool voi folosi tuica.
     
  11. kriss

    kriss Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Ce soiuri de capsuni medii/mari si dulci recomandati? Ma gandesc sa pun la tara si cateva capsuni.
     
  12. happy

    happy Active Member

    Localizare:
    Slobozia
    Iti recomand soiul Monterey sau Albion.Ambele fructifica toata vara,sunt gustoase si au productie fb.
     
  13. george.r

    george.r Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Eu iti recomand Gariguette. Am vazut si cultivate in bio si merg foarte bine. Sunt printre cele mai dulci capsuni pe care le-am mancat. Productia e buna. Se coc esalonat.
    Ca idee de soiuri dulci sunt toate cele care au semintele foarte ascunse in pulpa.
     
  14. kriss

    kriss Member

    Localizare:
    Bucuresti
    Multumesc pentru raspunsuri! Daca gasesc in Bucuresti sa iau la cantitate mica le-as incerca pe toate trei.
     

Distribuie pagina asta