Cambria

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

danero2004

Well-Known Member
Moderator
lumina e factorul care potenteaza mirosul , cu cat mai intensa cu atat mai mult parfum , probabil genetic cand lumina e puternica si bazaitoarele sunt mai active sa polenizeze probabil
 

IULIA

Active Member
mirosul apare complet dupa 2-3 zile de la inflorirea totala si este intre orele 7,30-8 si 15,30- 16.
 

edgji

Member
buna seara,
anul trecut am cumparat o cambria inflorita....a trecut timpul, floarea s-a vestejit...a mai facut doi pui, m-a ''mancat'' :eek:f: si i-am separat.
Dupa separatie....am aflat de acest site ...si implicit ca era bina sa-mi vad de treaba si sa-i las impreuna. Rezultat, un pui mort, planta mama s-a marit, a mai dat o ''tulpina'' dar flori ioc, puiul mijlociu a crescut si ieri a inflorit, dar, florile sunt mai mici, tijele asemeni si bulbul este zbarcit (de cand il stiu)
am atasat poze 4 la numar ca sa va dati cu parerea
PS udate prin scufundare la 7-8 zile , temperatura noaptea 19*C ziua 22-23*C

http://imageshack.us/f/145/cambriab.jpg/
http://imageshack.us/f/268/cambria2.jpg/
http://imageshack.us/f/266/cambria1.jpg/
http://imageshack.us/f/441/cambria0.jpg/
 

IULIA

Active Member
ceea ce a ramas e de bine. nu mai desface, cu cit planta e mai bogata cu atit numarul de tije este mai mare. si atunci alege: o planta bogata plina de flori sau rezultatul actual ? :?
 

edgji

Member
Multumesc, am inteles ideea.
Inca o intrebare....sa o mut pe cea mare , care nu are flori , intr-un ghiveci ceva mai mare?
 

IULIA

Active Member
Nu, pentru ca daca este inghesuita, infloreste mai bine. Abia cind umple tot ghiveciul si da si pe afara, atunci se muta planta.
 

edgji

Member
L-am cumparat acum trei ani din Bucuresti. Cautam de un an Norveian de padure sau Main Coon (care are parul si mai mare, mai ales la gat). Main Coon avea si pretul mai mare asa ca m-am orientat la ''paduret'' si ma felicit. Are personalitate dar, pe mine ma asculta si este f.f. jucaus....si...''iubibil'' cum ii place nepoatei mele sa spuna
De curand am facut un ''pact'' cu el...ii cumpar in fiecare saptamana o jucarie noua , iar el nu se atinge de orhideele mele :mrgreen:

uite o poza cu el cand avea o luna
viewtopic.php?f=28&t=9476&p=674594#p674594
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus