Bursa transporturilor

Dupa ce 'am bantuit-asa cum am scris mai sus cateva zile bune prin Belgia mi-am facut bagajele si am luat iarasi in primire autostrazile , cu scopul-marturisit de a ajunge in Parisul cel laudat si vestit.A treia oara in Paris si ...
Cam aceeasi impresie.De data asta insa am fost cu ARO . In aglomeratia din centru o masina de teren se strecoara destul de greu,dar ... cand se pune in miscare sau daca este in miscare se feresc toti de ea,ca dracu de tamaie !

 

claude

Well-Known Member
Moderator
Aaaaa, pai asta e Aro aristocrat, Baciule, la prima privire nici n-ai zice ca e Aro :rofl:
 
Facut pentru EXPORT !
Si in interior este altceva,fata de ce primea romanul-ca de obicei. Aer conditionat,scaune profilate,centuri pretensionate ,radio-cd.Motorizare Peugeot 2.5 litrii TD,frane fata cu discuri ventilate si alte MARUNTISURI care ridicasera prea mult masina ARO la standardele LOR,dar prea ieftinica , asa ca s-au facut -precum ati vazut si la TV ,tot ce s-a putut pentru a diparea ,ca un potential RIVAL !
Dar asta este una dintre povestile ce ma infurie teribil....
 
Sambata 06 - 04 - 2013 plec spre Targu Jiu.
Drumul trece prin Caracal si abia apoi voi urca spre nord-Dragasani-Horezu.
Intoarcerea este programata pentru Luni 08-04 pe trseul Horezu,Ramnicu Valcea ,Pitesti.
 
Sa scriem pentru cei interesati : duminica 01-06 sunt in Petrosani si Targu Jiu.
Luni si marti in Novaci !
Marti plec spre Bucuresti .
:suna-ma:
 
Luna august vine -pentru mine cu cu un drum mai lung ca timp si distanta.
Plec din Bucuresti pe 03 sau 04 august la drum prin Europa sa ma plimb sa imi vad niste prieteni , sa mai vad cate ceva,sa uit cea ce vreau sa uit ,sa ma simt bine . Stiu ca pot incerca asta si in tara dar...mai bine NU !
Revin dupa data de 14-15 august.
Austria.Germania,Franta,Belgia,poate Spania cu Portugalia si la drum de intoarcere nordul Italiei .
Data de intoarcere este aproximativa .
Mici pachete cu un continut nealterabil am unde sa le iau si le pot duce daca sunt doritori/doritoare atat la dus cat si /mai ales la intoarcere !
Cel mai eficient este telefonul pentru comunicare !
 

LadyBug

Well-Known Member
A vazut bine, Italia? As vrea niste plante de la nardotto e capello, dar nu stiu in ce parte a italiei este, sa ma uit....Da, cred ca e prin nord. Si din Germania as vrea plante, dar nu stiu daca e in drum sera, sunt poate multi km distanta si poate nu merita...
 
Ultima editare:
Multam FAIN !
Cu siguranta iarasi voi face poze . Noroc-MARE NOROC ca traim in era digitala si nu mai suntem nevoiti sa caram dupa noi 3-4 filme cu doar 36 pozitii pe care trebuia sa le ferim si cocolosim ca pe bebelusi,apoi sa le developam si cateodata,undeva la final,dupa ce plateam 150 de fotografii constatam ca aia afost miscata,in cealalta am avut ochii inchsi sau cine stie ce alte nazbatii.Acum ...:)
 
Concediu placut, Baciule !
Multam fain !


Am revenit -cu bine ,in Romania dupa ce am parcurs 8200 km . Am avut timp destul sa imi planific traseul/traseele si am ales doar ce mi-a placut-normal !
Am renuntat anul acesta-din mers la Italia,in favoarea Spaniei -TOLEDO unde am stat mai multe zile.
Nu ma saturam sa privesc orasul si cladirile lui .Este FABULOS atat ziua cat si noaptea .
Din pacate acum nu am prea mult timp la dispozitie sa va scriu mai multe si sa urc cateva poze-DOAR CATEVA deoarece cardul de memorie a refuzat sa mai colaboreze cand am vrut sa descarc pozele si foarte multe au disparut,pur si simplu.Norocul a fost cu telefoanele unde au ramas detule .
Am vrut doar sa va anunt ca sunt iarasi pe aici si daca aveti nevoie de '' o mana'' de ajutor va ofer doua !
 
Sus