Buchete de mireasa

carmenn

Member
casa de piatra, si o viata plina de flori, in casa si-n suflete :wink:
ingenioasa ideea cu crizantemele...foarte reusit buchetul... :clap:
 
A

Anonymous

Guest
Ce mireasa frumoasa!!!! La fel sa-ti fie viata si casa!!!
 

danya

Active Member
Buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Am nunta in octombrie si as vrea sa imi dati cateva sfaturi cu privire la florile pt buchetul de mireasa. Ce flori rezista, combinatii de flori, etc... M-am gandit la crini dar nu stiu cum rezista...Orice sfat e bine-venit!
 

sorina

Active Member
Iata de ex: un buchet cu crin , dendrobium alb si trandafiri albi http://www.casanuntilor.ro/galerie_foto/5/buchete_mireasa01.jpg sau http://www.flowers4you.ro/POZE/buchete/buchet mireasa din orhidee si hortensia.jpg sau unul mai nonconfromist dar foarte fain http://www.cevacecauti.ro/gal_oferte/280.jpg sau altul numai din crini superb [url]http://picture.yatego.com/images/44101b74c89755.8/Lilienstrauss0507a1.jpg Pacat ca buchetul din crini se ofileste foarte repede Mie imi plac buchetele simple , rotunde : iata un ex : https://www.dekoration-zur-hochzeit.de/images/product_images/info_images/3_0.gif Nu-i delicat ???? http://www.blumen-steger.at/fileadmin/floristik/bildergalerie/Blumen-Steger--Brautstrauss-Jdwild.jpg as puntea continua asa inca vreo 5o buchete sau sa-ti arat ce lucram noi dar nu vreau sa fac reclama .
Trebuie tinut cont de anotimp si de mireasa .
Fiindca e toamna poti pune aproape orice flori : trandafiri, dendrobium , cale, phalenopsis, cimbidyum, tross, crizanteme santinni etc . Cele mai sensibile sunt : crinii , eustoma si fresiile .
Apoi punctul principal trebuie sa se axeze pe mireasa si NU pe buchet , mireasa este punctul FORTE , dar ...... trebuie avut in vedere aspectul fizic al miresei ; miresei inalte si slabute nu i- se va potrivi niciodata un buchet mic dar merge foarte bine unul rorund portivit ca marime sau unul curgator sau semicurgator . Miresei micute de statura nu i se potriveste un buchet mare sau curgator ci unul mic sau semicurgator . Sper ca ceva din ceea ce am scri iti va folosi si personal iti doresc tot binele din lume :wink:
 

danya

Active Member
Multumesc. Sunt foarte frumoase buchetele pe care mi le-ati aratat. Cred ca renunt la ideea cu buchetul din crini, daca si voi spuneti ca nu rezista. Cred ca o sa fie cu cale..
 

cory_helen

Active Member
eu m-am casatorit in octombrie si buchetul a fost din stanjenei alb cu galben si cu trandafiri galbeni...

iar nasa cu stanjenei mov cu galben si trandafiri galben... a fost un buchet superb...

nu am poze digitale, poate o sa scanez si va arat... :D
 

aleynad

Active Member
Moderator
eu m-am casatorit anul trecut in iunie
si cum florile mele preferate sunt crinii albi si trandafirii crem..e firesc ca asa a fost si buchetul meu
 

danya

Active Member
Fetelor, as vrea sa mi spuneti ce flori lila se gasesc in octombrie? Culorile o sa fie alb si lila pt aranjamentele salii la nunta.

Pt buchetul de mireasa m-am gandit la orhidee.
Daca aveti imagini cu buchete de orhidee, idei... va rog sa ma ajutati.
As vrea pe langa orhidee inca o floare dar nu stiu ce ar merge, sau sa fie numai din orhidee? Voi ce spuneti? :D

Stiti cumva ce flori sunt acelea mici si albe din buchetul asta?
 
Sus