Buchet asortat cu frezii

Claudiavis

Active Member
Sorina ne prezinta in aceasta saptamina un buchet cu flori de sezon (frezii), combinate cu gypsophilum si crizanteme albe.

Buchetul are forma circulara, data de cele doua ambalaje (portocaliu si verde deschis). Freziile formeaza si ele un arc de cerc, care se inchide in partea de jos cu ajutorul crizantemelor. Buchetul este dinamizat de firele de verdeata usor curbate.

Cromatica buchetului este simpla, discreta si delicata: freziile portocalii, impreuna cu ambalajul de aceeasi culoare creeaza un cadru potrivit pentru a pune in evidenta crizantemele albe. Plasa verde din partea de jos a buchetului adauga o nota sic buchetului.

De remarcat si combinatia de texturi a materialelor din care s-a realizat buchetul: firele componente din din plasa verde se combina intr-un mod fericit cu firele lungi si curbate de verdeata, accentuind compozitia circulara a buchetului.

Cum au inceput sa afara flori de sezon, va invit ca peste weekend sa realizati si voi un buchet sau un aranjament din frezii sau lalele. Tema pentru acasa este: buchet / aranjament de forma rotunda din flori de sezon.

Succes!
 
Sus