Bakker

Chestionar nou-nout de evaluare

 • 1

  Votes: 1 25,0%
 • 2

  Votes: 0 0,0%
 • 3

  Votes: 1 25,0%
 • 4

  Votes: 1 25,0%
 • 5

  Votes: 0 0,0%
 • 6

  Votes: 0 0,0%
 • 7

  Votes: 0 0,0%
 • 8

  Votes: 1 25,0%
 • 9

  Votes: 0 0,0%
 • 10

  Votes: 0 0,0%

 • Total voters
  4

cristinaf

Well-Known Member
La The Fairy macar sunt incluse 3 buc in pret. Asa ii dau ei, musai sa iei trei, dar la Elfe ii 69,9 lei per bucata. :eek:
Eu as fi vrut crini tigrinum, dar nu ma incadrez la suma minima. :roll:
 

gabrielais

Active Member
Ika a spus:
Si-au facut si cei de la Bakker site. Acum am dat peste el.
http://www.gradinabakker.ro/
Ika..m-ai omorat.. :rofl: tocmai cand ziceam ca m-am linistit sezonul asta... :rofl: am "ochit" cateva chestii...nu cred ca o sa stau linistita :rofl: au cateva planta frumoasa...si preturi pe masura e drept..dar decat sa ma doara inima mai bine raman cu portofelul gol.. :cry:
 

gabrielais

Active Member
pretul la Fairy e imens...eu am luat alb, roz si rosu de la City Garden cu 15 lei/bucata...si cred ca se mai gasesc cu siguranta la alti furnizori la pret mai decent...e scump tare la astia...

Ika, ma gandesc si calculez...poate nu-mi ies totusi socotelile si asa ma linistesc :rofl: as lasa totusi pt la primavara..
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Da IKA.Scuze :oops: M-am uitat numai la poza si vazind pretul m-am chiar speriat ,nu am dat pe comentarii.Asa este.....Ahhhhh....si ce mi-l doresc :roll:
 

cristinaf

Well-Known Member
Da, pai si eu as mai fi adaugat si o clematita, dar acum mi se pare cam prea tarziu pentru plantatul lor, sau cel putin asa cred. :?
 

miki70

Active Member
Nu e tarziu pentru clematite dar sa o ingropi cu cel putin 2 noduri mai jos.
Ai grija, Sieboldii nu e pentru zona noastra, ingheata la noi.
 

cristinaf

Well-Known Member
Multumesc Miki pentru raspuns. :D
Da, stiam ca sieboldi e mai pretentioasa, citisem despre ea in primavara cand aparuse in oferta sieberzului. De la Bakker vroiam viticela plena, dar cred ca e mai bine sa iau o pauza cu achizitiile in toamna asta, ca s-ar putea sa ma alunge sotul de-acasa pana la urma, daca nu ma linistesc. :evil:
 

gabrielais

Active Member
Ika a spus:
Multumesc Miki pentru raspuns. :D
dar cred ca e mai bine sa iau o pauza cu achizitiile in toamna asta, ca s-ar putea sa ma alunge sotul de-acasa pana la urma, daca nu ma linistesc. :evil:
:rofl: cred ca si eu risc la fel.. :rofl:
 

miki70

Active Member
Pe Viticela Plena vreau sa o prind din lastari, mi-a dat o prietena lastarei si sper sa se prinda. Problema e ca nu mai am bolti si mie imi place tot ce se catara :nu-mi_place:
 

thea

Member
Urata politica de marketing a acestei firme olandeze!
In loc sa procedeze ca si celelalte firme innoind oferta de plante in fiecare sezon , ei isi forteaza vechii clienti sa mai cumpere de la ei( adica aceleasi plante care pe alte cataloage sunt infinit mai ieftine!) incercand sa-i tenteze cu gadgeuri penibile oferite drept Bonus!
 

thea

Member
miki70 a spus:
Multumesc. Solutia este cat mai multe bolte care costa :nu-mi_place:
Miki draga dar de ce nu incerci tu ceva improvizat dar ieftin.
Te duci la un depozit care vinde plasa din aceea de Buzau, iei una il rogi pe nenea sau pe altul sa ti-o taie in fasii cat doresti sa fie bolta pe latime. Acasa o vopsesti ca sa nu rugineasca si o pui frumos ancorata eventual in gropi cu putin ciment.
 
Sus