1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Asemanari si ... amplasari

Discuție în 'Plante rare, spatii protejate, legi ale naturii' creată de cornelia, 27 Dec 2007.

 1. cornelia

  cornelia Fondator Membru staff

  Localizare:
  Bucuresti
  N-am prea stiut cum sa intitulez topicul asta dar m-am gandit la urmatorul lucru. Cei care nu au gradini dar le plac anumite flori de gradina vor sa stie ce floare se aseamana cu care. Mie de exemplu mi-a placut Phlox-ul dar pentru ca nu-l puteam cultiva in ghiveci mi-am dorit o alta planta de interior care sa semene cat de cat la flori cu el. In timp am ajuns la ... Plumbago si am observat ca seamana. M-am chinuit sa inmultesc margarete din seminte si n-a mers. Si nici cu rasaduri. Dupa multi ani am vazut ca Osteospermum seamana mult cu margaretele si ca poate fi cultivat ca planta de interior.

  Pariez ca mai sunt astfel de cazuri.
   
 2. cornelia

  cornelia Fondator Membru staff

  Localizare:
  Bucuresti
  Nu mai stie nimeni astfel de exemple?
   
 3. nicoleta

  nicoleta Member

  Localizare:
  Ploiesti
  Am incercat cu canna. Nu am stiut ca este o floare de gradina. Am cumparat-o de la Selgros, era un bulbisor mic cu frunza crescuta in punga inghesuita. Mi-a fost mila de ea si am luat-o acasa. A inflorit spectaculos galbena cu puncte rosii. Mai tirziu am aflat ca-i spune Picasso. Am scos bulbii asta toamna si sa vedem ce urmeaza la primavara. Asa ca puteti incerca si voi cei de la bloc cu canna indii picasso.
   

Distribuie pagina asta