Ardei

Alinuca

Member
Cand eram mai mica furam din rasadul bunicului cateva fire de ardei si le plantam in spatele casei.Era soare pana pe la 12-13 dar aveam o recolta pe cinste.Ii udam mereu si nu stiu cum se facea ca in fata casei nu faceau asa multe roade.Cred ca aveam eu un teren magic :rofl:
 

Alinuca

Member
Am vazut duminica in piata niste ardei mici in forma de floare.Stiti ceva despre ei?Mi s-au parut interesanti.
 

flowerd

New Member
Am eu ardei in forma de floare. Sunt ardeii iuti si au perioada de vegetatie ceva mai lunga si rest se comporta ca restul ardeilor.
 

flowerd

New Member
ba da, dar astept sa se coaca .....
Va anunt cand se coc, daca sunt amatori pt semite de ardei floare
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Daaaaaaaaaa...............as zice ca suficient sa astept coacerea lor :rofl: si bunavointa proprietarei!
 

simona2

Member
Asa pot si eu sa va dau....dar trebuie sa se coaca ca sunt verzi inca .( poza este de anul trecut , la astia de acum asteptam sa se coaca )
 

Claudia*

New Member
sunt in perioada in care ma gandesc sa seman ardei iute. Eu il seman mai mult pt decor...nu neaparat pt consum. Din neglijenta nu am mai strans in toamna seminte si nu mai am nici un fel de ardei iute. Am cumparat si am semanat cherry dar imi doresc acel ardei de culoare mov ...curcubeu brazilian si cel cu "fustita" ii zic eu. Are cineva seminte disponibile?
 

mirela06

Active Member
La clima voastra, mai rece, este minunat ca au inceput sa faca treaba. Sa te bucuri ca sunt plante hranitoare si atit de gustoase :)
 

ghia_don

Active Member
Si ardeii mei au pornit mai greu, abia acum incep sa infloreasca...adevarul e ca i-am pus cam tirziu si erau destul de mici la plantare.
 

mirela06

Active Member
Fetelor, ma bucur sa aud ca fac treaba, dar sa nu fiti triste ca sunt mai tirziori.Asa este clima , mai rece. Aici a plouat, este cald si cresc in disperare. Am pus cam multi si acum ce sa ma fac :cry:
 
Sus