georgy03021993
Member
Multumesc./
Black Hungarian (tip Jalapeno, negru până la maturitate când devine bordeaux), Iute Delicios (verde închis apoi roșu), De Cayenne (asemănător cu Iute Delicios), Kecskeszarv (verde deschis, se colorează întru roșu mai deschis, se pretează pentru boia iute), Hungarian Hot Wax (galben).georgy03021993 a spus:Ma intereseaza ardei iuti care sa fie productivi. Ce soiuri imi recomandati?
Sa inteleg ca habanero nu e iute???doina a spus:... Carribean Red, care e tot un habanero dar foarte,foarte iute...
Ai pus o intrebare care imi statea pe ...degete !shanzha a spus:Asa suna mai aproape de realitate
La asa recolta bogata, ai cumva seminte extra? (vanzare/donatie/schimb)
Din pacate nu am ce sa ofer in schimbdoina a spus:Am semintesi dau la schimb dar sa stiti sunt extra-super-iuti.
Intr-un post anterior erau clasati ca nr 2 de iuteala.
Am vazut reteta,urmeaza la anul sa fac noutati.doina a spus:Mihaela, nu ai incercat dulceata da ardei iute?
Ardeii iuti pe care iai avut sunt perfecti pentru dulceta adica sunt destul de maricei incat pot fi curatati de seminte si sunt iuti-iuti ceea ce e foarte bine.
Multam fain DOINA !doina a spus:Am semintesi dau la schimb dar sa stiti sunt extra-super-iuti.
Intr-un post anterior erau clasati ca nr 2 de iuteala.