Aranjament din legume

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
:eek: :eek: :eek: ce frumooooooooooosssssssssss!!!!!!!!!!1
Morcov,ceapa rosie,ridiche,sfecla rosie,castravete,frunze de ceapa........extraordinar!!!Bravo ei.Citi ani are fetita? :clap: :clap: :clap:
 

instructor

Member
de fapt nu e chiar fetita e o adevarata domnisoara ca are 22 de ani :rofl: dar indiferent citi ani are aranjamentul tot frumos e nu? :wink:
 

sarselia

Active Member
Moderator
Minunate!
Si eu zic ca exista ceva cu care poti sculpta fructele si legumele.
Dar in orice caz jos palaria pentru rabdare si talent!
 

Aura

Member
castravete sculptat

foarte frumoasa realizare si multa munca, rabdare, talent!felicitari tinerei. :D
si mie imi place sa ma joc de-a sculptatul in fructe, in legume...uneori...si deseori din joaca aceasta iese ceva frumos si amuzant....doar frumos..sau doar amuzant....
ideile imi vin pe moment...sau le imprumut de la altii.....
de ex, acest crocodilul din castravete...l-am facut dupa o idee gasita intr-o revista franceza...era doar prezentat in forma finala...in mijlocul unui platou cu bunataturi...mi-a placut si mi-am zis :
"ia sa incerc sa fac si eu :D "..si intr-o zi la serviciu...am inceput sa-mi fac planul: cum sa tai eu forma la picioruse..din ce or fi facut aia ochii?(in revista erau prezentati altfel...si cu putin alb...probabil realizat din albus de ou...aveau si sclera ochii crocodilului lor....ei , eu pe al meu l-am lasat doar cu iris....din bobite de piper :mrgreen: ). Apoi, din ce sa-i fac eu limbuta? dintr-o cojita de rosie.... :D si cam asta a fost tot...cateva taieturi cu un cutit obisnuit si a iesit ceva amuzant si placut...nu-mi plac mie crocodilii, dar acesta tare mi-a fost drag....
uitati-l aici

http://libellule.sunphoto.ro/creatie/15869113

uitati si un clip cu toate etapele ...pana ce acel castravecior s-a metamorfozat intr-un "crocodilus fiorosus" :mrgreen:

http://www.trilulilu.ro/libellule/57e9412eebb27c

dar aceste "portocoloase" va plac?

http://libellule.sunphoto.ro/creatie/15868944

Aura
 

Aura

Member
portocala felinar

multumesc, fetelor!:D
ce face omul cand vine acasa obosit de la serviciu? trage pe dreapta...la un filmulet..mai la calculator..."alea, alea"...fac si de -astea, dar mai fac si tot felul de experimente....cum asta-seara mancam eu o portocala...imi vine mie o idee...si am pus-o in practica....un felinar portocala....daca as fi avut o portocala mare probabil ar fi iesit mult mai frumos...si daca l-as fi gandit putin..dar eu din cateva din taieturi de cutit..l-am terminat repede....am vrut sa fac niste stelute, inimoare, romburi....dar portocala mica, coaja subire ..nu prea am reusit..
cum am procedat? am taiat o portocala in doua.o parte am golit-o..alta nu..am infipt o lumanarica, cateva crestaturi cu un cutit si asta-i tot... :mrgreen:
dupa mine,a iesit ceva frumusel..si romantic :oops:
voua cum vi se par?
http://libellule.sunphoto.ro/creatie/16285687
http://libellule.sunphoto.ro/creatie/16285689

Aura
 

Aura

Member
:D
ma bucur ca iti place.Mie nu mi se pare o grozavie,cum mi-a iesit mie dar ideea e frumoasa...daca as fi vazut la altcineva mi-ar fi placut.Data viitoare fac un felinar portocala cu ochi si gura...ca de Halloween :mrgreen: glumesc, nu se potriveste din portocala....ca idee....portocala e ceva mai romantic..nu care aduce haz..sau pe "bau-bau". :oops:
Aura
 

Nicolle

Member
Interesant aranjamentul din legume.Aura felicitari si tie!Multa rabdare si imaginatie trebuie sa ai ca sa faci asa ceva. :)
 
Sus