gabrielais
Active Member
merci, Claude..o sa incerc 

Le-ai repicat, sunt in ghivece? N-ai loc sa le plantezi in gradina? Ca ele aia asteaptaRoxana Peled a spus:Chiar te rugam!![]()
Pana una alta rasadurile mele puse in februarie arata cam la fel de vreo 2 luni.
miki70 a spus:Mie mi-au murit cele din gradina, canicula le-a venit de hac.
Le-am repicat si majoritatea le-am scos si afara in niste ladite cu pamant ca eu gradina tot nu am incaclaude a spus:Le-ai repicat, sunt in ghivece? N-ai loc sa le plantezi in gradina? Ca ele aia asteaptaRoxana Peled a spus:Chiar te rugam!![]()
Pana una alta rasadurile mele puse in februarie arata cam la fel de vreo 2 luni.![]()
Am comandat anul trecut de Carrie / Touchwood și le-am însămânțat în februarie și am lăsat ghivecele afară sub o folie. Au germinat bine cu 2-3 excepții. Nu trebuie neaparat repicate. Ele vor crește bine și dacă nu sunt repicate și le plantați sub formă de tufă direct în grădină. Eu am pus cam 10 - 15 semințe pe ghiveci de 9 cm.Roxana Peled a spus:Chiar te rugam!![]()
Vreau si eu sa vad caldaruse inflorite obtinute din seminte![]()
Pana una alta rasadurile mele puse in februarie arata cam la fel de vreo 2 luni. Singurele care par sa mearga mai bine sau mai repede sunt pompon roz. La alea am o planta care chiar incepe sa arate a caldarusa si nu a firicel cu doua frunze.