Angela (Kordes)

ghia_don

Active Member
La mine e prima data cind s-a lungit asa, cred ca l-a ajutat si vremea de anul asta cu mai multe ploi. In primii ani , si nu putini, nestiind ce fel de trandafir e il taiam primavara de jos ca pe orice thea. Iar acum doua-trei ierni, abia cind intelesesem si eu ce e cu el, a inghetat pina jos. :( La primavara voi mai rari/scurta din ramuri ca nu-l las asa imprastiat cum e acum, dar cu o parte din ele vreau sa acopar gardul linga care e plantat...daca nu ingheata in iarna asta care e anuntata asa de geroasa :cry: ..
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Deci, astia cu previziunile lor :roll: adica mai geroasa ca acum 2 ani ? :eek: Ca doar n-or fi -30, ca ma impusc. Da' de unde aflati voi previziunile astea apocaliptice? Ca dupa mintea meteorologilor vara asta trebuia sa fie cu niste temperaturi mai ceva ca vara trecuta si pana la urma a fost mult mai bine
Aha,a cuma vad ca totul a pornit de la 'specialistii' rusi, cred ca rusii vor sa mareasca pretul gazului :evil:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Doina, lasa-ma nu ma nacaji, ca eu de-i iarasi ger de-ala turbat zau ca e jale, asa ca fac haz de necaz acuma, ca de-o veni gerul n-oi mai avea chef :eek:f: :rofl:
 

ghia_don

Active Member
Pe cuvint daca nu prefer o scumpire la pretul gazelor, decit o iarna super geroasa :cry: ..ca nu stiu zau care e mai paguboasa :eek:f:
 

angela draganoiu

Active Member
Claudia la mine s-a intins ca :x . de nu ii taiam lasatrii ca sa nu ne mai zgarie ajungea la ceruri, exagerez. dar a crescut ca prostu' si d'aia am zis ca e catarator.
cu iarna asta "cea mai grea din ultimii 100 de ani" o fi ca si cu viscolul de asta iarna cand au oprit scolile si abia daca a dat 2 fulgi, la Bucuresti. de la rusi vine iarna :cool:
 

ghia_don

Active Member
Dupa cum va spusei, anul asta l-am intins pe gard.. :) Pacat ca tocmai acum cind e in plina inflorire l-a pleostit ploaia asta care toarna cu galeata..

 

lelia

Well-Known Member
Ii sta foarte bine asa intins ! :visator: nici nu-i pasa de ploaie ,florile par adaugate de mana celui mai talentat artist ,e minunat !
 

laural

Well-Known Member
E superb ! :clap: :clap: :clap: :clap:
De cati ani il ai ? Sa stiu cat trebuie sa mai astept sa vad si puiul meu de 1 an asa frumos :giggle:
 

angela draganoiu

Active Member
Laural nu trebuie sa astepti prea mult. daca are conditii creste repede si infloreste bogat numai din anul al 2lea. in primul an face flori mai putine dar sint parfumate asa ca se compenseaza.
al meu e mare si abia acum se pregateste de inflorit ca a fost cam rece in zona.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Doina, e minunat! Sper ca el are florile de partea corecta a gardului, adica spre tine, nu spre vecina, ca si clematita :rofl: Mie mi se pare un trandafir extrem de decorativ, florile sunt foarte frumoase :indragostit:
 
Sus