Album: Flori de gradina (perene, bulboase, anuale)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

iudit

Well-Known Member
Moderator
Zantedeschia rehmannii

tranda09 a spus:
M-am minunat cand am vazut-o inflorita: Am luat in primavara o cutie cu 3 feluri de bulbi MOV :Dahlia 'Mystery Day' Liatris spicata, gladiolus lila. Poza de pe cutie era superba, toate plantele inflorite, un colt mov de vis. Si... surpriza! A inflorit aceasta planta pe care n-am vazut-o niciodata nici in poze, nici in album, nu stiu ce este! O cala mov? Si sa traiasca asa bine in zona racoroasa? Dar exista cala mov? Cat despre coltul mov, nu cred ca va fi vreodata. Dalia imboboceste acum, gladiola nu are boboc, liatris a facut o mica tija de boboci. Aceste poze sunt puse doar pentru a te face sa cumperi. Dar floarea mov pe care nu o cunosc de unde a aparut?
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Canna indica

anasstasia a spus:
Mama a cumparat de la cineva acum citeva luni mai multe bucati din aceasta planta. Am vazut-o si prin parcurile publice. Cind am plantata-o erau numai frunzele de ea, insa cind am fost acum la tara toate erau inflorite. E tare frumusica, insa nu cunoasc nimic despre ea. Ma intreb ce sa fac la toamna cu ea, daca o pot lasa in pamint sau daca trebuie sa o scot peste iarna.
Ma puteti ajuta?

http://anasstasia.sunphoto.ro/planta_ne ... a/18786527
http://anasstasia.sunphoto.ro/planta_ne ... a/18786534
http://anasstasia.sunphoto.ro/planta_ne ... a/18786570
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
Aichryson laxum - copacul dragostei

baby_blues a spus:
Ultima :oops: este o planta pe care o tin in ghiveci, destul de frumoasa dar nu stiu ce este. As planta-o in gradina dar nu stiu daca rezista peste iarna. Pare destul de rezistenta:
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
Phlox

mg a spus:
Anul trecut la niste flori cumparate am primit bonus niste frunze ! Le-am plantat dar n-au facut nimic si anul acesta arata asa :

Plantuta a trecut iarna fara probleme si a inflorit frumos , miroase frumos ...
Cum pare interesanta , ma gindesc sa o pastrez . Intrebarea mea este : ce este ???! :) si cum procedez cu ea .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus