Conținut recent de lelia

 1. lelia

  Bună,

  Bună Andreea! Planta ta este o calathea setosa cred, o calathea sigur, are nevoie de umiditate atmosferica, nu suportă curenți de aer, udări regulate, sol bogat si cu drenaj bun, lumină, dar nu soare direct.Cred ca si ghiveciul este prea mare și este greu de controlat udatul. Sper să-și...
 2. lelia

  Frezie

  Bună ziua! Nu este o frezie, este crocosmia, dar e frumoasă!
 3. lelia

  dafinul

  Dacă nu a suferit o dereglare, din lipsă sau exces de apă, o cauza ar putea fi uscăciunea atmosferica, geamurile atrag foarte multă căldură cumulată cu cea de la calorifer lea zăpăcit, verifică solul si in functie de cum se prezintă iti dai seama de cauză.
 4. lelia

  Brad Argintiu

  Dacă dorești să nu depășească 3m, plantezi un brad argintiu pitic( abies concolor compacta). Un brad normal nu se taie pentru al tine la dimensiunea dorită, nu ar mai avea nici un farmec.
 5. lelia

  Florile din gradina 2020

  Au înflorit din ianuarie...
 6. lelia

  Salcie Japoneza altoita - Hakuro Nishiki

  Bună ziua! Salcia japoneza este un arbust superb, doar ca nu florile ci frunzișul il fac deosebit. Florile apar in martie -aprilie si sunt sub forma de amenti de culoare crem. Frunzele sunt de culoare alb crem iar vârful lastarilor este roz. Este spectaculoasă si cu siguranță va fi un punct de...
 7. lelia

  Berberis

  Bună Andreea, berberisul este un arbust versatil, depinde ce iti dorești. Dacă este plantat sub forma de gard viu se taie doar lastari crescuti haotic la dimensiunea dorită, daca este plantat în grupuri se scurtează tot după preferințe, la fel si solitar, ii dai forma pe care o doresti desi...
 8. lelia

  Cum trebuie puse semintele de pin pentru ca acestea sa se prinda?

  Nu inteleg de ce ai facut rost, de seminte sau de butasi? indiferent ce ai nu este momentul propice înmulțirii pinului, acum.
 9. lelia

  Colectie CristianG

  E foarte frumos! De parfum nici nu mai zic...sa te bucuri de el si de toate orhideele tale , sunt minunate! Cea din poza anterioara este un odontoglossum cred, e frumos!
 10. lelia

  ORHIDEE DIN ROMÂNIA

  Orhideea este magnifică! Si da, ,,Raiul" este cu siguranță pe pământ! Iar țara noastră este minunată!
 11. lelia

  Colectie CristianG

  Superb! Ce copilași cuminți și frumoși! Sa-ti trăiască!
 12. lelia

  Planta cu frunze mov, cu ~1cm de verde pe margine

  Arată foarte bine! Ar fi trebuit replicate mai devreme dar poti sa o faci și acum. Poti sa le tranzvazezi in ghivece individuale cu diametru cât al unui pahar de unică folosință. Încearcă să recuperezi tot rasadul pentru ca pot fi si rarități pe acolo, sunt foarte frumos colorate!
 13. lelia

  Probleme dracaena rog ajutor urgent

  Acele frunze arată ca si cum ar fi arse de soare, daca nu au avut contact cu razele soarelui poate fi o baterie ce produce aceste arsuri. Îndepărtează frunzele bolnave si mergi cu o mostră de frunză la fitofarmacie. Planta arată bine si nu va ceda ușor, este rezistentă si deosebit de frumoasă.
 14. lelia

  Florile din gradina 2019

  Clematitele si rododendronii sunt de vis! Sa te bucuri de frumusețea lor!
Sus