Conținut recent de iogamac

 1. iogamac

  Deutzia

  Deutzia mea asa galbejita si firava a inflorit. Sper sa creasca mare pana la anul viitor.
 2. iogamac

  Deutzia

  Fetelor, am revenit! Dupa o lunga absenta am revenit plina de avant :D, si am intrat in vrie...azi am cumparat Deutzia hybrida. Are chiar cativa boboci, dar frunzele sunt cam galbejite pentru ca a stat in cutie la Baumax. Abia astept sa-si revina sa va pun o poza.
 3. iogamac

  Ranunculus

  Am plantat si eu anul trecut 3 ranunculus infloriti, iar acum ma tot uit si nu stiu daca mai apar...am inteles ca sunt flori perene.
 4. iogamac

  Inmultire gutui japonez

  hei, eu am practicat marcotarea subterana si a mers. Am ingropat ramurica in primavara si am lasat-o pana anul urmator, cand am mutat-o cu tot cu pamant.
 5. iogamac

  Verbina

  Am cautat ceva poze dar vad ca nu am facut la verbine. Maine promit sa fac o poza la ce m-a mai nramas dupa ploaia de azi. Eu le-am luat de la florarie.
 6. iogamac

  Verbina

  Fetelor! Trebuie sa le tund? Ca ale mele sunt inalte si cam slabute.
 7. iogamac

  Pergole din lemn-informatii tehnice

  Nici nu stiu ce este. Am grija sa-i curat florile si infloreste toata vara. Ii pun coji de banana taiate marunt la radacina si am grija sa il ud. Florile sunt parfumate. In primul an mi-a facut o floare, dar apoi a crescut ca din apa, iar anul trecut a fost destul de prolific.
 8. iogamac

  Pergole din lemn-informatii tehnice

  Dana, iata trandafirul meu rosu care este in al 3-lea an de "functionare". In august, adu-mi aminte sa iti trimit lastari. Este rezistent si a indurat asta iarna mari friguri si geruri, plus frtuni si viscol. Pui 3-4 lastari cu petul in cap :lol: si vezi si tu ce iese, dar iti spun ca va iesi.
 9. iogamac

  Petunii "curgatoare"?

  Asa am sa fac, da putin mai tarziu ca mi-e o leneeeeeeeeeeeeeee :lol:
 10. iogamac

  Petunii "curgatoare"?

  Hei, eu vreau sa incerc sa le inmultesc prin butasire. Asa am inteles ca se inmultesc. Cu seminte am incercat si mi-au iesit simple. :(
 11. iogamac

  Verbina

  M-ati dat gataaaaaaaaaaaaaaaa...eu am pus unele in ghivece din acelea mai largi la gura dar nu prea adanci si nu prea le merge bine. Oare trebuie sa le schimb in ghivece mai adanci? Sau alta o fi cauza?
 12. iogamac

  Pergole din lemn-informatii tehnice

  nu le vad!
 13. iogamac

  Verbina

  Stau foarte bine si in ghiveci si in jardiniera. Ai putea face un aranjament cu verbine si petunii, eventual niste lobelii.
 14. iogamac

  wisteria

  iata glicina mea...are 3 boboci si am cumparat-o saptamana trecuta!
Sus