Conținut recent de clematite

 1. clematite

  Spanz (Helleborus)

  Cred ca depinde si de variatiile de temperatura, alternarea asta cu zile foarte calde si zile reci, ii induce in eroare.
 2. clematite

  www.clematite.ro - clematite, trandafiri, bujori, irisi, perene, etc...

  Dragi gradinari, clematite.ro va asteapta cu noi oferte de plante, cu noi varietati interesante, unele chiar proaspat aparute pe piata europeana. http://clematite.ro/
 3. clematite

  Spanz (Helleborus)

  I-am descoperit tarziu, :) ca pe multe alte flori :), dar sunt foarte frumosi; la o convorbire cu producatorul, am inteles ca tot ce reste din seminte sufera (in bine) niste modificari de la polenizare, si nu mai ies la fel, asa ca, la fel ca si la caldaruse, o sa fie nuante si nuantari :) Mai...
 4. clematite

  Gradina "Clemaria" 2016 - Trandafiri

  Nuu, Geo, tot mai invat, tot mai primesc sfaturi :)
 5. clematite

  Gradina "Clemaria" 2016 - Trandafiri

  Cred ca am gresit, este Werner von Blon :) un rambler tare harnic; eu il am ca pomisor, sa vedem daca trece iarna. a fost primul lui an :)
 6. clematite

  Gradina "Clemaria" 2016 - Trandafiri

  Sunt o parte, nu i-am pus pe toti, pe unii i-am uitat, pe altii nu i-am pus ca sunt mai mici :) ar mai fi vre-o 100 de varietati nepostate, dar o sa mai incerc deseara :) Multumesc, ma bucur ca iti plac.
 7. clematite

  Gradina "Clemaria" 2016 - Trandafiri

  As posta cateva imagini, in onoarea colegelor si a colegilor de la care am invatat atatea lucruri, aici, pe acest forum.
Sus