Conținut recent de adrianam

 1. adrianam

  Salvare tuia?

  Daca sunt gandaci care il rod, atunci este important atunci cand il stropiti cu insecticide, sa ardeti tot ce ati taiat, sa nu ramana in apropiere surse de recontaminare.
 2. adrianam

  Hortensie în gradina

  Am si eu o problema cu ale mele, deoarece au crescut s-au facut tufe imense. Le-am tuns in primavara toti lastarii care erau prea mari. Probabil din aceasta cauza, nu au inflorit decat pe lastarii netunsi, care erau mai mici. Insa din lastarii tunsi au dat alt lastari noi care s-au dezvoltat...
 3. adrianam

  Hortensie în gradina

  Interesanta combinatia de hortensii cu lavanda. Eu am hortensiile intr=o zona submontana, unde, chiar in perioada ploioasa de anul acesta, cand venea soarele puternic peste ele, plosteau frunzele. Seara, dupa ce apunea soarele isi reveneau imediat. Deci au nevoie de apa multa, dar frunzele tot...
 4. adrianam

  Plante cataratoare pt ziduri

  Teasing Georgia este mai mult spre crem, nuanta de portocaliu este intensificata de telefon. Si in pozele de pe Helpmefind are aceeasi nuanta ca la mine, in nici un caz galbenul din poza de la David Austin.
 5. adrianam

  Salvare tuia?

  Eu as taia tot ce este uscat inclusiv ramurile care au inceput doar sa se usuce si chiar din ramurile care par sanatoase. Este posibil ca o parte din radacini sa fi putrezit sau uscat, asa ca cele ramase nu au cum sa alimenteze intreaga planta. Cautati informatii pe internet despre tipul de tuia...
 6. adrianam

  John Davis

  Si la mine englezeștii au avut doar cateva zile de glorie. Acum bate vantul prin gradina.
 7. adrianam

  Pareri trandafiri David Austin

  Acum nu mai are flori, dar la sfarsitul lui mai arata asa:
 8. adrianam

  John Davis

  Splendid!
 9. adrianam

  Ce plante ne-au inflorit (in apartament) - partea 2

  Jasminum si gardenia sunt splendide!
 10. adrianam

  Plante cataratoare pt ziduri

  Si Teasing Georgia a inflorit asa galben ca in poza? La mine este mai pal.
 11. adrianam

  Aubrieta

  Au scris mai sus cei care au avut-o, ca s-a uscat pe timpul verii si a rasarit in primavara urmatoare! Este posibil sa fi fost si prea putin udata!
 12. adrianam

  Pareri trandafiri David Austin

  Eu am Teasing Georgia, dar in 4-5 ani cat l-am avut la gradina veche, nu prea arata tendinte de catarator. Abia anul acesta si-au dat drumul la viata englezestii mei pentru ca i-am mutat in 2016 ( de fapt aproape toate plantele din gradina veche)
 13. adrianam

  Separare clematite

  Daca au inflorit toate pe ramurile vechi, batrane, atunci sunt de grupa 2 si poti sa le lasi in pace. Arata bine asa grupate!
 14. adrianam

  Colectie CristianG

  Frumoasa foc si arata bine planta! E cam scumpa daca nu o prinzi la reduceri! Cam cat dureaza inflorirea?
 15. adrianam

  Ajutor hibiscus

  In momentul in care se vad radacinile prin paharel. Ai grija sa-l uzi inainte de mutare si apoi din nou in vasul nou. Urmatoarea udare o vei face dupa ce se usuca pamantul din ghiveciul nou. Mult succes!
Sus